Beyler ben 16 buçuk yaşındayım 17 me gircem.. sınıfımdakilerin yarısından çoğunda faulden yanağa kadar sakal var .. yayılıyo bende tık yok .. ben kafayı taktım çıkarcam diye araştırdım sarımsak, badem yağı başkada bişey yok .. traş oluyodum ama tık yok .. cücük yerinde tüğler bide bıyık .. faul bile yokdu .. jilet vura vura cücük azcık koyulaşdı kıllaşdı.. sonra aldım jiletle yukarı doğru ters traş oldum sonra manyaklık yaptım 1 diş sarımsağı ezdim .. bardağa koydum krem gibi ezdim azcık vazelin attım.. vazelin kaş maş çıkarıyo derlerdi neyse vazelinle karışdırdım ezdim içine 2 damla yağ damlattım ... ezdim ezdim.. ters traş oldum .. soğuk suyla yıkadım surdum krem gibi .. 2 - 2 bucuç saat beklettim.. pc başında .. la bi baktım bi şişme bi uyuşma .. baktım aynaya dudağım yüzüm şişmiş kafam büyümüş resmen .. yıkadım soğuk suyla yattım.. sabah kalktım .. yok öyle bişey Allah belamı versin yüzümün o sürdüğüm yerdeki sarımsak parçacıklarının olduğu yerler parça parça yanık gibi sakal çıkcak yerlerin hepsi yanık gibi olmuş yanmış bildiğin.. kafayı yedim ben böyle sokağa nasıl çıkarım nabarım .. 1 hafta öle oldu yüzüm .. çay bardağına elma suyu sıktım.. hergün öle aklıma geldikçe pamukla sürdüm öyle öyle düzeldi sonra kavlamaya başladı.. çok az çokkk dikkatle bakınca anlaşılır bi kaç iz kaldı oda mühim deyil neyse.. yüzüm düzeldi annem Tatlı badem yağı almış .. sakal çıkmasına bire birmiş.. hergün yatarken ondan sürüyodum .. 1 ay sürmüşümdür hergün .. şimdide sürüyom aklıma geldikçe haftada 2 kere fln .. Sonuç olarak bu olay okul açılmadan 1 ay önce oldu .. şimdi okul açılalı 1 bucuk 2 ay olmuşdur galiba.. çenemde sakal çıkdı faullerimde tüğler doldu 30 tüğ varsa 6-7 si sakal gibi kıl siyah .. işe yaradı .. ama sarımsak bi yakıyo bi yakıyo acıdan yüzüm uyuştu .. vallaha billaha gerçekdir. . manyak olan denesin.. bi eşeklik ettik ama Allaha şükür iz kalmadı .. soyuldu kavladı ..