Arama

ATAMIZI Saygıyla Anıyoruz - Tek Mesaj #10

_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
10 Kasım 2011       Mesaj #10
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
“Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir” sözünün sahibi Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün üzerinden tam 73 yıl geçti..

Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 73. yıl dönümünde rahmetle, şükranla anıyoruz..

Dolmabahçe Sarayı’nda 10 Kasım 1938 sabahı saat dokuzu beş geçe, insan için değişmez kanun, hükmünü uyguladı. Türk İstiklal Mücadelesinin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal aramızdan ayrıldı.


Bu kara haberle, yalnız Türk milleti değil, bütün dünya yasa büründü. Büyük, küçük bütün devletler onun cenaze töreninde bulunmak üzere temsilciler göndererek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusuna karşı duydukları derin saygıyı belirten mesajlar gönderdiler.

Bizler, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet bıraktığı demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi bütün değer ve kurumlarıyla yaşatmak zorundayız. Bizler, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Atatürk ilke ve devrimlerini ilelebet yaşatacağız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.