Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2006       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aslan3de

Burcun Özellikleri

Aslan, kişiliğinde canlılığı, yaşam gücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder. Yürüyüşü, canlı hareketleri, sıcaklığı, sağlam ve sakin görünüşü ile tanınır. Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapıya sahiptir ve son derece sıcak kalplidir. Doğallığı, neredeyse çocuksu cazibesi ve gözlerinde parıldayan yaşam sevinci, birçoklarında reddedilemez etki bırakan bir çekim gücüne dönüşür. Böyle seçkin yeteneklere sahip bir başka burç yoktur. Asalet, cesaret, doğru sözlülük, azim, sevme yeteneği, büyüklük, iyilik, gerçekten krallara göre bir kişilikte birleşebilir. Bunun yanında, kibir, gurur, hakimiyet hırsı, küstahlık, kendini beğenmişliği de vardır ve eğer bu kötü huyları artarsa, çekilmez, bencil bir krala dönüşebilir. Kesin olan şey, bu özelliklerin ve burada sayılamayacak eğitim, arkadaş etkisi ve sosyal çevre gibi faktörlerin değişik kişiliklere yol açabileceğidir. İdeal durumlarda dürüst, sıcak kalpli, geniş ve iyi insanlarla karşılaşabilir.

Şaşırtıcı olan Aslan insanlarının büyük problemleri çözerken bile, sakinliklerini çabuk kaybetmeleridir. Kendilerine verdikleri değere bağlı olan ve her problemi çözmelerine yarayan güçlü azim, onları gıpta edilecek derecede hoş gösterir. Canlıları anlama ve dikkatlerini her şeyin özüne yöneltme yetenekleri vardır. Bu özelliği onu korkulan bir eleştirmen yapar. Gözüne batan her şeyi acı alaylar, yaralayıcı sözler ve en iyi durumda kırıcı bir imayla acımasızca eleştirecektir.

Eleştirileriyle bir insanı kırıp kırmadığı onun için önemsizdir. Başka bir fikrin doğruluğunu kabul etmemekte direnir. Onun kararları "hatasızdır."

Genellikle doğru olan öğütlerini severek paylaşır birisinin bunu isteyip istemediği önemsizdir. Tamamen iyi yüreklilikle buna teşebbüs eder, ama bazen bu öğütler, bazılarına fazla gelebilir ve bu yönüyle sevilmeyebilir. Aslanın yapısı herkese hoş gelmez.

Ayrıca hakimiyet hırsı, ilk bakışta anlaşılmasaydı gizli kalabilirdi. Aslan başka türlü yapamaz. Her şeye ve herkese hükmetmelidir. Bu da onunla ilişkiyi zorlaştırır. Öte yandan çok duygusaldır. Eğer birisi ondan şüphelenmeye veya yeteneklerini sınamaya kalkarsa, hemen yakıcı cevaplarına maruz kalır. Bu tür bir yaklaşım onu çok derinden yaralayacak ve tepkisi herkesi şaşırtacak kadar sert olacaktır. Ama ümitsizliği uzun sürmez, çünkü temel yapısı iyimserdir. Yaşama sevinci yüzeye çıkar.

Sevdiği ve kendisini seven sadık insanı ortada bırakmaz. Dürüsttür, eğilimlerini bilen birisi, ona güvene bilir. Kendini feda etme derecesine varabilen iyi kalpliliği, verdiği sözlerden anlaşılabilir.

İnsanları tanıma konusunda pek iyi değildir. Saf, çocuksu olabilir. Kötü niyetli insanlar tarafından kullanılma veya aldatılma tehlikesi içindedir. Yalancılar ve sahtekâr işadamları için, o iyi bir kurbandır, onun iyi şöhretini ve güvenilir kişiliğini kullanarak herhangi bir kirli işe onu bulaştırmak isteyebilirler. Aslan insanları "hayatını sanat gibi yaşayanlara" hayrandırlar. Ama sanatla basitliği birbirinden ayırt edemezler. Onlara uymayan şeyleri taklit etmeye çalışırlar. Bu yüzden ciddi sorunlarla karşılaşabilirler. Aslan insanı, esprili, girişken ve konuşkan bir dosttur. Şehrin gizli ama seçkin yerlerini bilir ve en iyi yemeğin nerede yenilebileceği, en ilginç insanların nerelere gittiği gibi konulardan haberdardır. .Onu sanat olaylarında, antika dükkanlarında ve bit pazarlarında görebilirsiniz, buraları iyi koku alan burnuyla bulur. Güçlü kişisel cazibesi ve doğal çocukçuluğu

yeni insanlarla tanışmasını kolaylaştırır. İnsanlar onun dostluğunu ararlar. Bir Aslanla arkadaş olmak herkes için kazançtır. İyimser canlılığı, etrafına da bir ferahlık yayar. Huzuru, kendine güveni ve gücünden kaynaklanır.

Sakinlik kaynağı olan kendine güveni, bazen kendine fazla değer verme ve kibire dönüşebilir. Bunun için onu ciddiye alan ve eleştirme cesareti olan arkadaşlar, seçmesi önerilir. Kibrinin ve gururunun tehlikeli sınırlarını aşmayı biliyorsanız, uzun tartışmalardan sonra yanına yaklaşabilirsiniz. O zaman mantıklı biri olabilir.

Hırsına bağlı olan bitmek bilmez enerjisi, işte ve özel hayattaki başarısının temelidir. Bir şeyi ele alış biçimi, yapılaşmış yetenekleriyle birleşerek, ona doğuştan gelen bir lider kişiliği verir. Aslan insanları gerekirse inisiyatifi ele alırlar. Dizginler ondayken, hiçbir şey kötü gitmez. Onun için sorumluluk taşımak bir zahmet değildir ve "her şey iyi gitmeli" fikri, en zor durumları bile kolayca halletmesini sağlar. Ayrıca olayları büyütmeyi severler, ne zor bir işle uğraştıklarını gösterip hedefledikleri ilgi ve takdiri toplamak isterler.

Birisi ona yardım teklifinde bulunursa, gururu yüzünden reddedecektir. Böyle bir olay onun için yerin dibine geçmek gibidir.

Aslan insanları, genellikle çok aktif ve dinamiktir. Fakat avare ve tembel bir şekilde vakit geçirmeyi de onlardan iyi kimse beceremez. Uzun uzun "keyifli tembellik" yapmaları olasıdır.

Hassas ve gururlu ruhlarını iyileştirmek için gerekirse hile yapabilirler.

Aslan burcu gücünü ve motivasyonunu fikirlerinden alır. Bir şeyden tam emin değilse veya kendinden şüphe ediyorsa, içindeki itici güç eksik demektir.

Aslan insanları, aile kurmaya karar verirlerse, dürüst, iyi kalpli ve sevgi dolu bir koca ve ebeveyn olurlar. Yine de devamlı haklı olma iddiasına ve hakimiyet hırsına eğilimlidirler. İş hayatında durumları o kadar iyi değilse ve sosyal itibar sorunları varsa, dört duvar içinde gerçek bir despot olabilirler. Ama bu istisnadır. Aile üyeleri; özellikle çocuklar, hangi yoldan onun kalbine ulaşabileceklerini hemen öğrenirler. İlgi odağı olup eğilimlerinden emin olunduğu ve öğütleri dinlendiği sürece, çok uyumludurlar.

Künyesi
En önemli özellikleri : Sadakat, cesaret ve hoşgörü
En zayıf noktaları : Egoizm, gurur, hakimiyet hırsı
Toplumda tercih ettiği rol : Kral
Yeteneksiz olduğu konu : Casusluk
Tarihi örnekler : Napolyon
Tercih ettiği araç : Fayton
Sevdiği yemek : Havyar
Sevdiği içki : Şampanya
Sevdiği renk : Sarı
Sevdiği spor : Güç gerektiren sporlar
Tercih ettiği giysi : Frak
Başucu kitabı : Muhteşem Gatsby
Sevdiği film : 10 Emir
Vazgeçemediği mobilya : Taht
Metali : Altın
Uğurlu taşı : Elmas
Tehlike altındaki organı : Kalp
Tercih ettiği besteci : Handel
En severek konakladığı yer : Salon

Erkek ve Aşk, Evlililik
Aşkı, sahiplenici ve hükmedicidir. Aslan erkeği, ya her şeyi ister ya da hiçbir şeyi. Eğer ideal eşi bulduğuna inanırsa, onu kimse durduramaz. Bütün enerjisini kullanır, çılgın istekleri ve kontrol edilemez duyguları onu doğaya döndürür. Fırtınada koşar ve yoluna çıkabilecek her şeyi ezer geçer. Tutku, duygu ve sadakat, ateşi körükler ve kimse karşı koyamaz. Bu tehlikelBaşak erkeği bir Don Juan değildir, Dikkatli ve sabırlıdır. Yeni bir ilişkiye girip bir kadına yaklaşması uzun zaman alır. Ama utangaçlığın dan kurtulup harekete geçerse, umulmadık yetenekler geliştirebilir. Başak erkeği flörtlerin üstadıdır. Bunu başarmak çok cazip olması gerekmez. Çünkü başka özellikleri var dır.

Yağ çekmeyi, inanmadığı şeyleri söylemeyi beceremez. Genelde kadınları açıklığı, dürüstlüğü ve keskin zekâsıyla etkiler. Başak erkeği çevresine güven saçar ve "zayıf cins"i kendine çeker. Eğer birini elde etmeye uğraşıyorsa, bunu klasik bir şekilde, çiçekler ve tatlılarla yapar. Bunun için bir çok babaya ideal bir damat olarak gözükür. Romantizm ve duygusallıklar ona göre değildir. Aşk saatinden önce bile iç çamaşırlarıyla çoraplarını düzenli bir şekilde sandalyeye koyar.

Başak erkeği, ciddi bir ilişkiye olgun bir şekilde düşünüp taşınarak karar verir. Ama birine "evet" derse, ona hayat boyu sadık kalır. "Benliklerini bulmak" isteyen eşitlikçi kadınlar için, biraz fazla bağlayıcıdır. Eşinin hayatını elinde tutmak, onu ve çocukları koruyup beslemek ister. Bunun için mesleki ilerleme şansından mahrum bırakılmamayı is ter. Mutfak parası ve hediyeler konusunda Başak erkeği cimrilik yapmaz. Ama yine de çok ekonomik düşünür. Kutlama günlerinde kuru çiçek yerine, gül veya karanfil hediye eder. olabilir ve onu incitebilir. Zaman zamanda tamamen kontrolden çıkarak, aşkını isteyen herhangi birine verebilir. Gururunun incinmesi, başına gelebilecek en kötü şeydir. O zaman gururlu Aslandan geriye âşık bir kedi kalır. Uzun zaman bu,durumda kalırsa zayıflar, dış görünüşünü boş verir, gözlerindeki parıltılar söner ve sağlık sorunları onu tehdit eder. Eğer isteklerine ulaşırsa, aniden güneş doğar. Çevresindekileri hediyelere boğarken, bütün hoşgörüsünü ve iyiliğini gösterecek, şefkatli, ama fırtına gibi bir âşık olacaktır. Ateşi ve aşkı yüzünden artan yaşama sevinci, her kadını bu aşkın doğruluğuna ve sadakatine inandıracaktır.

Ama dikkat edin! Aslan dünyada tek bir şeye aşıktır; kendisine. Bir numara odur ve bu aşkından şüphe etmez. Sevgilisini mutlu edecek, cennete taşıyacak; her istediğini gözlerinden okuyacaktır, ama ona kendisinden bir şeyler vermeye hazır değildir. Eğer karşıt fikirleri varsa, onu çok cazip ve etkili yollarla kandıracaktır. Bunu başaramazsa ciddi bir itirazla karşılaşırsa kadın bazı şeylere hazır olmalıdır. En iyisi doğrudan yüzleşmelerde yolundan çekilmeyecektir. Bunu yaptırmak isteyen kişi, gururunu okşayarak ona en iyi, en büyük olduğunu hissetmelidir. Bu küçük kapılardan içeri süzülmeyi başaran kadın, onun iyiliğinden emin olabilir. Erkek, kendi başına kesinlikle yapmayacağını düşündüğü şeyleri, kadınla beraberken yapabilir. Kaçamakları hayatta affetmez. Bu onun en hassas noktasıdır. Çirkinliğin ta kendisidir. Bu alçaklık ona uzun süre acı çektirir. Genellikle Aslan eşiyle öyle çok ilgilenir ki kadının aklına kesinlikle saçma düşünceler gelmez.

Aslan insanı, aşk meselelerinde aklını kullanan insanlar gibi değildir, tam tersine bu alanda duyguları tarafından yönetilir. Romantik ve fantezi dolu duygu dünyasındâ hesaplara yer yoktur. Bu sadece, tümüyle şaşkına döndüğünde ve soğukkanlılığından eser kalmadığında mümkün olur. Kısacası, aşk onu çılgına çevirebilir.

Kadın ve Aşk, Evlililik
Çekicilik, tutku, kendine güven, mizah anlayışı, fevkalâdelik, akıllılık, gurur, ateşlilik ve azim. Bunlar, tahrip edici bir kokteylin malzemeleridir. Dikkat edin, alkol derecesi yüksektir. Eğer bir erkek, zor bir rekabet sonucu bu tip bir kadının kalbini kazanmayı başarırsa, kendini bu aşka değer kılmak için çok gayret göstermek zorunda kalacaktır. Çünkü Aslan kadını çok kibirlidir. Güçlü bir kişiliği vardır. Kendini takdir etme duygusu çok yüksektir. Ne istediğini bilır ve buna erişmek için gerekli söz dinletme yeteneği hakkında açık düşüncelere sahiptir. Rahatça ihtiraslı ve gösterişli biri olabilir. Doğal olmayan şey, yanında erkeğin olmamasıdır. Son derece ateşlidir ve bunu olduğu gibi yaşamak ister.

Kendisine gösteriş yapma imkânı veren her fırsatı değerlendirir, gece hayatını sever. Kendisinin merkezde olduğunu ve erkeklerin istekli bakışlarının üzerinde olduğunu fark ettiğinde, kendini tümüyle havasında hisseder. Burada o, kraliçedir ve diğer herkes onun emri altındadır. Ama ne zorlayıcı ne de yapmacık bir etki yaratır ve doğal parlayışı, genel hayranlığın bir sonucudur. Tabi ki bu durum kavalyesi ya da eşi için her zaman kolay değildir, ama kıskanç olmaması onun için gerçekten iyi olur. Eğer, Aslan kadını flört ediyorsa, bu onun için sadece bir oyundur. Daima yeni birileri üzerinde etkili olduğunu görmek zorundadır, hepsi bu. Eğer bir erkeği severse, kayıtsız şartsız ona sadık olur ve onu mutlu etmek için düşünülebilecek her şeyi yapabilir. Bunun için erkeğin tüm dikkatini ve şefkatini ister.

Doğal olarak ondan da kesin sadakat bekler, herhangi bir kaçamağı da asla affetmez. Gururu fazlasıyla incinir.

Aslan kadınının iyi bir sanat anlayışı, ince bir zevki ve orjinalliklere karşı eğilimi vardır. Kapalı bir çevrede yaşamayı sever. Eğer bu yüzden saygı görürse, en hoşgörülü ve cazibeli yönünü ortaya koyar. Buradan, yanındaki erkeğin onun bu yönüne katılması gerektiği anlaşılır. Onun için, eşiyle gurur duymak çok önemlidir. Bundan dolayı, tüm sempatisiyle minnet duyar ve en itinalı ve şefkatli arkadaş olur.

En hassas noktası çok belirgin olan kendine güvenidir. Eğer sıkıştırılmış olduğunu ya da eleştirildiğini hissederse, hiddetli ve önceden hesaplanamayan tepkiler gösterebilir. Diğer sorunlarda da kolayca öfkelenmeye eğilimlidir. Ancak kinci değildir. Eşi, konuya mizahi yönden yaklaşmayı başarabilirse, silahsız kalır ve gülmeye hazır duruma gelir. O, güneşin çocuğudur ve yaşam sevgisi kolayca alt edilemez.

Aslan kadınının hükmetme hırsına bazen gem vurulmalıdır, ama bu konuda eşi diplomatça davranmalı ve kendine güvenini zedelememeye dikkat etmelidir. Ona daha sık hoş çiçekler hediye etmeli veya evde rüya gibi bir müzik eşliğinde, mum ışığında bir akşam yemeği sunmalıdır. O "kendi" erkeğiyse, kayıtsız şartsız onun tarafını tutar ve aşk dolu sözcüklere boğar.

Kadının Diğer Burçlarla İlişkileri
Aslan Kadını - Koç Erkeği
Başlangıçta ateş vardır. Koç erkeğinin dizginlenemeyen ihtirası, Aslan kadınına çarpıp sert ve açık stiliyle onu keşfettiğinde, kadın, bu erkek tarafından sürüklenîr ve onu duygusal olarak takip etmek için naz yapmaz. Ama her aşk sarhoşluğunu, bir ayılma takip eder ve hemen, başarılan şeyin gerçekte ne olduğunu gösterir. Birbirine bu kadar uyan iki kişilik için hemen şu soru sorulabilir: Son sözü kim, söyleyecek? Eğer birbirlerini gerçekten seviyorlarsa, bu sorun dinamik bir değişim oyunuyla çözülecektir. En büyük sorun, Koç erkeğinin sebatsızlığı olabilir. Aslan kadını onu durgunlaştırmayı başarırsa, bu çok mutlu bir ilişki olabilir.

Eğer Koç erkeği, Aslan kadınına gerçekten çok şey ifade ediyorsa, ondan her şeyi bekleyebilir. Kadın, ona hoş bir yuva sunacak, güzellik ve lüks dolu bir atmosfer yaratacaktır. Yine de eşine hükmetmeyi deneyecektir, aşkta da sekste de.

Aslan Kadını - Boğa Erkeği
Aslan kadınının coşkusu, Boğa erkeğinin sakin ve bilinçli stili ile ilginç bir kontrast yaratır. O, alışkanlıkların adamıdır, denenmiş şeylere güvenir ve değişimlere karşı şüphecidir. Aslan kadınına soğukkanlılık ve güven sunar, kadınsa onun mizah anlayışını sever ve onu ilginç bir tartışma arkadaşı olarak görür. Kadının marjinal mobilyalar ve sanat tercihlerini paylaşırken aynı zaman da mutfakta kumandayı eline alan erkeklerdendir. Aslan kadınına, işindeki başarısı için takdir ve övgülerini ifade eder. Ortak ticari teşebbüsler, bu konumda başarıyla taçlandırılmışlardır. Ancak canlılık ve dizginlenemeyen yaşam sevincine ne oldu? Taraflar ne istediklerini biliyorlarsa, bu mutlu bir ilişki olabilir.

Aslan Kadını - İkizler Erkeği
Aslan kadınının, İkizler erkeğinde sevdiği özellikler; canlılığı, şefkati, uyanıklığı, hoşgörüsü ve pervasızlığıdır. O, Aslan kadınına samimiyetle hayran olacak ve onu takdir edecektir. Acaba Aslan kadını, onun kendisine yakıştırdığı anne rolünü oynamak ister mi? İkizler erkeği, kendisine dur diyecek, abartılı davranışlardan koruyacak ve onu devamlı dizginleyecek birine ihtiyaç duyar. Ama hiçbir zaman; kendisine talimat verilmesine ya da hükmedilmesine tahammül edemez. Burada gururlu ve baskın Aslan kadını için çok fazla tehlikeli madde var.

Her şeye rağmen o, hayatınızın erkeği olmak zorundaysa, beraber çok eğleneceksiniz, çünkü atılganlık ve eğlenceye düşkünlükte İkizler erkeği, Aslan kadınından aşağı kalmaz.

Aslan Kadını - Yengeç Erkeği
Yengeç erkeğinin kendinden emin davranışları ve araştırıcı tarzının arkasında hassas ve güvensiz bir ruh yatar. Aslan kadınının güvenini kazanıp, onu açması uzun sürecektir. Aslan kadını onun kalbini fethetmeyi başarırsa, Yengeç erkeği ona karşı içten ve sadık davranacaktır. Yengeç erkeği kendisine yanaşıp, tüm ruhsal sıkıntılarını giderecek, bir eş arar. Aslan kadını, onu kendini bulması için yönlendirebilir. Erkek daima ona minnettar kalacak ve onun iyi olması için düşünülebilecek her şeyi yapacaktır. Çılgınlık Yengeç erkeğine göre değildir ve kadınının çılgın eğlencelere düşkünlüğünü nadiren paylaşır. Genel pasifliği bazı çatışmalara yol açabilir. Aslan kadını bazı ayrıca haklara karşı açıktır. Yengeç erkeği, kadınının canlılığından biraz olsun etkilenirse, bu çok mutlu bir ilişki olabilir.

Aslan Kadını - Aslan Erkeği
Bir doğa kanunu olarak, aynı renkteki iki ışık ışını üst üste geldiğinde, mutlaka şiddetle parlamaya devam etmeleri gerekmez, tersine bu birbirlerini zayıflatmaları ve hatta tümüyle söndürmelerine yoI açabilir. Bu kadar birbirine benzeyen iki karakter beraberken, sahip olduklarını korumak için acaba nasıl davranırlar? Bu, sonsuz ve tutkulu bir savaşa yol açabilir. Aşkın kendilerine göre olmadığını anlayana kadar birçok yara alabilirler.

Erkeğin cazibesi kadını büyüleyecek, açıklığı, cesaret ve iyimserliği onu gerçekten etkileyecektir. Ama bunun olmasına izin vermemelidir, bu onun için tehlikeli bir meydan okuma olur. Arkadaş olarak her konuda iyi anlaşacaklardır. Sahip oldukları ortak noktalar, zengin ve verimli bir ilişkiye yol açabilir.

Aslan Kadını - Başak Erkeği
Öncelikle Başak erkeğinin aşırı titizliği, Aslan kadınının sinirine dokunacaktır. O, her şeyde çok dar görüşlü ve şekilci olabilir, rahatını her şeyden çok sever, hiçbir şey onu acele ettiremez. Sizin aşırılıklarınız ve onun materyalist soğukkanlılığı açık bir tezat yaratır. Aslan kadını için bu adamı, coşkulu hayat sevgisiyle beraberinde sürüklemek ve kalbinde yanan ateşi ona sıçratmak hiç kolay olmayacaktır.

Ama bunu başarırsa ve bu erkeğe karar verirse, kendisi için sadık, sevgi dolu, itinalı bir eş beklememelidir. Elbette ki ikisinin de aynı zevk ve dünyaya bakış açısına sahip olması, tercih edilir bir şeydir. Çünkü Başak erkeği düşünce ve fikirlerine sıkı sıkıya bağlıdır ve Aslan kadını delilleriyle ona karşı geldiğinde, sadece inatçılık yapar. Günlük hayatın en önemli konularında karşılıklı bir kabullenme oluşursa, bu ilişki çok mutlu olabilir.

Aslan kadını onun gururunu okşayacak ve en iyiyi yapması için gerekli etkileri yaratacak doğru kadın olabilir. Para meselelerinde kendini becerikli görür. Onun yanında neredeyse sorun yaşamayacaksınız, çılgınlığınıza çok az anlayış gösterecektir.

Aslan Kadını - Terazi Erkeği
Terazi erkeği, Aslan kadınını eğlendirmeyi bilir. Aslan kadını onun uyanıklığına ve hızlı algılama yeteneğine hayran kalır. Ataklık ve yaşam sevgisini paylaşır. İtinalı olmasını takdir eder ve onun kendisi için duyduğu gözlenemeyen hayranlıktan yararlanır. İnce ruhluluğu, hatta dert ortaklığı, başkalarına verdiği sözler, sizin iyilik ve hoşgörünüze denk düşer. Aslan kadını onda akıllı ve açık sözlü bir sohbet arkadaşı bulur ve onunla, hiçbir zaman sert bir yüzleşmeye yol açmayacak canlı tartışmalar yürütebilir. O, daima rıza göstermenin ve uyuşmanın yanındadır ve bu nedenle, Aslan kadını onun ne düşündüğünü asla tam olarak bilemez. Hiçbir zaman tam olarak anlaşılmasına izin vermez. Terazi erkeği onun için daima biraz hesaplanamaz kalacaktır ve belki de bu adamda hayran olduğu şey budur. Ondan asla tümüyle emin olamayacaktır. Bu, ilişkinin hiçbir zaman sıkıcı olmayacağının garantisidir.

Aslan Kadını - Akrep Erkeği
Akrep erkeğinin sihirli çekim gücü Aslan kadınının yanında azalmaz, aksine kıvılcımlar saçarak Aslan kadınını kolayca tutuşturabilir. Aslan kadınındaki duygusallık ve ateşli mizaç, böyle tutku dolu bir adama rastlarsa, karşı koyamayarak ona sürüklenecektir. Onu, hazzın sınırlarına taşıyarak orada tutacaktır.

Yine de bu ilişkinin büyük bir tahrip gücü vardır ve eğer Aslan kadını, daima meydan okumak isteyen kadınlardansa, aradığı yeri bulmuş demektir. Aslan kadını onu baskı altına almaya ya da hükmetmeye kalkışmamalıdır, çünkü çok sert tepki gösterebilir. Unutulmamalıdır ki Akrepler zehirlidir ve zehirlerini kullanmakta tereddüt etmezler. Akrep erkeği özgür bir ortama ihtiyaç duyar. Aslan kadını bunu sağlayabilirse, mutlu bir ilişki için, şans var demektir.

Aslan Kadını - Yay Erkeği
Yay erkeği gerçekten engel tanımaz. Daima macera ve meydan okuma arayışındadır. Gittiği her yerde gözü pek girişimlerde bulunabilir. Cesaret ve atılganlığı Aslan kadınının hoşuna gider. Bunun yanı sıra, sorumsuzluk ve duyarsızlığın da söz konusu olduğunu görecektir.

İkisi de aynı mizaca sahiptir, çoğu konuda aynı düşünceyi paylaşır ve çok iyi anlaşırlar. İkisi de çok heyecanlı olduğundan, bazen tabakları kırabilirler. Kinci değillerdir. Yay erkeği, açık fikirli, yaşamdan zevk alan, Aslan kadınının beraber çok iyi eğlenebileceği bir tiptir. Ancak dışa dönüklüğü, arkasında güvensizlik ve kendinden emin olmama duygusunu gizleyen bir aldatmaca olabilir.

Çok yüce gönüllüdür ve Aslan kadınının çılgınlığa olan eğilimini paylaşır. Ama dikkat! Ciddi finansal zorluklara düşebilir. Aslan kadına bu konuda sınırlara dikkat etmelidir. Çocukları olduğunda, sorumluluk sahibi ve ayakları yere basan birine dönüşür.

Aslan Kadını - Oğlak Erkeği
Oğlak erkeği kendini isteyerek yalnız biri olarak gösterir ve Aslan kadınının isteğine, tanıdık bir üslupla şöyle cevap verecektir: "Ben kendime yeterim." Kadın ona inanmamalıdır. Gerçekte sevgiye ihtiyaç duyan biridir ve kendini koruma duvarlarının arkasına saklayarak, hassas ruhunu yaralanmaktan korur. Aslan kadınının ona güvenmeden önce duyarlılığa ve sabra çok ihtiyacı olacaktır. Emeğine değip değmediğini sorgulayabilir, çünkü Oğlak erkeği romantizmden uzak, soğlık ve materyalist biridir, iltifattan anlamaz. Ayrıca çok sosyal bir insan değildir. Daha çok kendi dört duvarı arasında, bir kayıkta ya da ıssız bir adada olmayı tercih eder. Her şeye rağmen onu sevmek zorundaysanız, duygularını göstermesini ve duygusallığın, güçsüzlüğün bir işareti olmadığını anlamasını sağlamalısınız.

Aslan Kadını - Kova Erkeği
Kova erkeği, Aslan kadınına olan aşkını keşfedince, tüm gücüyle kendisinin olması için çabalar. Binlerce defa mükemmel bir kadın olduğunu söyleyerek aşkını ilan eder. Kovanın sevgi konusundaki ısrarı ve sabrı, Aslan kadınını etkiler. Erkeğinin ona duyduğu hayranlık kadının elini kolunu bağlamaz. Ama Kova erkeği için doğru kadın olduğu gerçektir. Çünkü, öyle ya da böyle kendine küçük destekler verecek birine ihtiyacı vardır. Bu sayede yeteneğini görür ve bunlardan yararlanmayı öğrenir. Kova erkeği idealisttir, belirgin bir duyarlılığı vardır, bu nedenle birbirlerini tamamlayacaklardır. Aslan kadını, onu ütopyalar âleminden alarak, gerçekler dünyasına indirecek kişi olacaktır. Birbirlerinden her durumca çok şey öğrenebilirler.

Ortak ve farklı noktaları onları dengede tutar. Ama bunun ilişkileri için yeterli olup olmadığı tartışma götürebilir.

Aslan kadını ve Kova erkeği arasındaki cinsel ilişki çok heyecanlı ama kısa sürelidir. Çünkü Kova erkeği, Aslan kadınına, gerekli olan cinsel onayı veremez. Bu durum Aslan kadının üstünlük inancını sarsar.

Aslan Kadını - Balık Erkeği
Balık erkeği, çelişki ve aykırılıkların adamıdır. Bir an saf bir hayalci olur, bir başka an açık, keskin ve tereddütsüz hareketleriyle çevresini şaşırtır. Hoşgörüsü, Aslan kadınına kolaylık sağlar. Balık zor durumlarla diğer burçlara nazaran, çok daha kolay başa çıkabilir ve kendisine yapılan haksızlıklara karşı kin beslemez.

Aslan kadını yine de kaçamaklara dikkat etmelidir. Balık erkeği, bir kadın ve evlilik için karar verdiyse, aile anlayışını geliştirecektir. Aslan kadının sosyalliğinden çok etkilenir. Hoş insanlarla, severek partilere ya da sosyal faaliyetlere katılır. Ama sizinle romantik bir ortamda şömine başında yalnız bir akşam geçirmeyi de sever.

Erkeğin Diğer Burçlarla İlişkileri
Aslan Erkeği - Koç Kadını
Aslan erkeği, Koç kadınına beğendiğinde, insiyatifi kadına bırakarak, flörte başlarsa daha iyi olur. Bu, kadının kolay bir av olduğunu düşünmesini engelleyecektir. Çünkü o, kendine güveni olan bir kadındır. Hayattan ne beklediği hakkında açık hükümlere sahiptir ve buna ulaşmak için gerekli güç ve yeteneğe sahiptir. Aslan erkeğine daima meydan okur, ama onu bir denemeye tabi tutmak en son düşüneceği yoldur. Nemli konularda onu düzene sokmak, Koç kadını için sorun değildir. Bu ona daima emir verebileceği anlamına gelmez. Aslan erkeğini, sunduklarınızın tadına vardırmadan önce, baştan çıkarma yöntemlerinin tümüne ihtiyaç duyacaksınız. Koç kadını romantik ilişkileri sever.

Aslan erkeği ve Koç kadını birbirlerini iş konularında da belirgin şekilde tamamlarlar ve birlikte ilerleyebilirler. İşaretler bu ilişkinin çok mutlu olacağı yönündedir. Aslanın içtenliği kadının hoşuna gider, neyle uğraştığını bilir ve tam anlamıyla ona güvenir. Aslan erkeği, Koç kadınını hiçbir koşulda kıskandırmamalıdır, bu öldürücü sonuçlara yol açabilir.

Aslan Erkeği - Boğa Kadını
Boğa kadını, başlangıçta Aslan erkeğine biraz kapalı gelebilir, ama duyguları ve Aslanın kendisine karşı olan zaafları nedeniyle kalbine giden yolu bulmayı kolayca başarır.

Aslanın anlayışsızlığı Boğa kadınını düşündürür ve anlama yeteneğinin az olduğu hissine kapılır. Boğa kadını çok kurnazdır ve güçlü sezgileri vardır. Çok şehvetli bir kadındır ve kendisini Aslanın ihtirası tarafından sürüklenmeye bırakır. Bu noktada çok iyi uyum sağlarlar. Boğa kadını onun kendisi için doğru kişi olduğundan eminse, erkek ondan her türlü fedakârlığı bekleyebilir. Boğa kadını kısa yatak hikâyelerini ve yüzeysel maceraları sevmez. Ondan çok eminse, dış görünüşünü ihmal edip kendini bırakması mümkün dür. Burada erkek güçlü bir ters etki yaratmalıdır.

Aslan erkeğinin tersine, Boğa kadını yere çok sağlam basar. Çok gerçekçidir, hatta erkeğin zevkine göre belki fazla soğuk ve nesneldir. Erkeğin parlayarak daima merkezde durmasını her zaman kabullenmeyebilir. Aslan erkeğinin başına buyrukluğu ve Boğa kadınının kendini arayışı bu ilişkiyi kolaylaştırmaz.

Aslan Erkeği - İkizler Kadını
İkizler kadını çok baştan çıkarıcıdır ve Aslan erkeğine göz ucuyla işaret ettiğinde, erkek buna uzun süre dayanamaz. Hayatı seven, ruhsal olarak zengin, atılgan, cazibeli ve şakacı olan İkizler kadını, bir sohbet arkadaşı olarak erkeğin tüm zekâsını çalıştırır ve ona daima meydan okur. Aslan erkeği ona her zaman bir şeyler sunmalı ve çılgınlıklarıyla başa çıkmaya hazır olmalıdır. Bu kadar çok yönlü aşırılıklarla hayat çok heyecanlı olabilir.

Emirlere ve haddini bildirmelere gücenir ve Aslanın hükmetme hırsı patlama noktasına geldiğinde, onu bundan vazgeçirebilir. İkizler kadını biraz daldan dala konan yüzeysel biri olabilir, ama erkeğin aşk yeterince büyükse, bu sorun olmayacaktır.

Aslan erkeği ve İkizler kadını çok göze çarpan bir çifttir. Merkezde dururlar ve bu işe yarar. Eğer ilişki uzun sürecekse Aslan erkeği, İkizler kadınının özgürlükleri konusunda duyarlı olmak zorundadır, kadın kendini kilit altında hissederse, somurtkan ve çekilmez olabilir.

Aslan Erkeği - Yengeç Kadını
Burada iki ayrı dünya bir araya gelir: Aslan erkeğinin dışa dönüklüğü ve Yengeç kadınının içe dönüklüğü. Bir tarafta basit, pratik bir dünya görüşü, diğer tarafta belirgin bir mististisizm. Aslan erkeği, bu kadını asla anlayamayacaktır. Belki bu çekingen ve muamma kızın rüyalarına girecek resmini, romantik kalbinin herhangi bir yerinde taşıyor olabilir. Beraberce mutlu olabilirler mi? Onun melankoli ve derin düşünme eğilimi, Aslan erkeğinin bitmez tükenmez yaşam sevinciyle uyum sağlayabilir mi? Erkek, güvenini ve sevgisini kazanmak zorundaysa, onun için mükemmel bir âşık olacak, birlikte eşsiz duygular yaşayacaklardır. Eğer Yengeç kadını bir erkekte karar kırıldıysa, ona sadık kalacak ve Aslan erkeğinin hatalarına inanılmaz bir sabırla katlanacaktır.

Aslan Erkeği - Aslan Kadını
Karşıtlıkların birbirlerini çekmesi, çoğu ortaklıkta engelleyici olabilir. Bu durum ortak gurur ve hükmetme hırsı ile birleşince büyük problemler yaratabilir. Aslan kadını bir mücevherdir. daima en iyi yere hakkıyla sahip olur, her zaman kusursuz bir ilgi ister ve erkeğin başka birine bakmasına tahammül edemez. Doğallığı ve hırçın tutkusu. kadını düşünülemeyecek durumlara sokarken erkek için daima hesaplanamayan biri olarak kalır .Aşkta hesapsızdır kendini kaybedecek derecede aşık olur, ancak daha sonra canlı bir havayla eşine çok sıkıldığını söyler. Genellikle onun için, gerçekten sevebilme konusunda yetenekli olmadığı düşünülür. Aslan erkeği olarak siz bu kadını tutmayı başarabilirsiniz. Sizi muhteşem bir ödül bekliyor.

Aslan Erkeği - Başak Kadını
Başak kadınının çekingenliği Aslan erkeğini şaşırtabilir. Çekingenliğinin nedeni emin olamamaktan çok yabancılara güvenememektir. Aslan erkeği, onu gafil avlamaya kalkmamalıdır. Başak kadını stil ve dış görünüşüne çok önem verir Erkek,görgü kurallarına uymalı ve bakımlı olmalıdır ki onun yanında şansı olsun.

Başak kadını hükmedicidir ve kendisine saygılı davranılmasına dikkat eder. Aslan erkeği onu hiçbir zaman utandırıcı durumlara düşürmemelidir ,bunu affetmez. Başak kadını erkeğin kendini bulma sürecini daima destekler.

Evlilik, Başak burcunda doğanlar için çok önemli bir konudur ve eşini mutlu etmek için her şeyi yapar. Eğer o da biraz çaba gösterirse, beraberlikleri çok uyumlu bir ilişkiye dönüşebilir.

Aslan Erkeği - Terazi Kadını
Aslan Erkeği ve Terazi kadınının birçok noktaları vardır; aynı idealler,bitmez tükenmez iyimserIik ve aynı doğal cazibe. Terazi kadını edebiyata meraklıdır, erkeğin sanat ve müziğe

olan sevgisini paylaşır. ZevkIi bir insandır. Her şeye rağmen Aslan erkeği, onun sıkı kurallarına katlanmalı ve dış görünüşüne dikkat etmelidir. Yağlı ya da sarkık bir vücut,yatak odalarının ayrılmasına neden olabilir. Terazi kadını erkekte koruyuculuk arar. Abartısız ifadelerle onu herkesin üstünde tuttuğunu anlamasını sağlar. Bu erkeği şımartırken ilişkiyi renklendirir. Terazi kadını bağımsızlığı sever ve öyle ya da böyle daima boş alanlara ihtiyaç duyar. Çok romantiktir, erkek ona kırmızı. Bir gül hediye ettiğinde ,onu binlerce kez öperek ödüllendirir. Aslan erkeği gibi oda sosyaldir ve arkadaşlar arasında hoş sohbetleri sever. Tartışmalarda, konunun temeline severek iner ve duru mantığıyla herkesi şaşırtır. Birlikte değişim dolu bir hayat sürecek ve karşılıklı olarak sürekli daima iyiye motive olacaksınız.

Aslan Erkeği - Akrep Kadını
Akrep kadınını bir kelimeyle karakter ize etmeye kalksaydık,bu tutku olurdu. Tüm duygu dünyası ve hareketlerinin temelinde bu derin duygu vardır Erkekler üzerinde bu kadar büyüleyici etki bırakan da tutkusudur. Eşinin mülkiyetini elinde tutar ve her şeyi ondan bekler. İkisi de ani tepkiler verme riski taşıdıkları için uyumun kuvvetle patlama tehlikesi vardır.

Akrep kadını bir şeye ulaşmak istediğinde canlı enerjik ve azimli olur. Bu özellikler Aslanlar için çok yorucu ve yıpratıcı olabilir. Kısa süre sonra daha sakin ve huzur dolu bir hayatın özlemini çekme ihtimali ortaya çıkabilir. Akrep kadının daima özgür düşünceleri vardır ve güçlü kişiliğini göstermek

için tartışma ortamı ararmış gibi görünür. Seçtiği erkeği eşi olmaya layık gördüyse, tüm aşkını ona verecek, tüm gücüyle yanında yer alacaktır. Aslan erkeği bu kadını hiç aldatmamalıdır. Bunu ihanet olarak görürse, erkek onun merhametsiz intikamına maruz kalır. Bu kadınla birlikte hayat ya cennettir ya da cehennemdir.

Aslan Erkeği - Yay Kadını
Yay kadını, duyarsız yapıda biridir, hayat ve sevgiyle başa çıkmak için karmaşık,gelenekselden uzak bir tarzı vardır. Aslan Erkeğinin öğütler vererek, kendine meydan okumasını yay kadını dikkate almayacaktır. Onun eğlenceye düşkünlüğü ve gururuna karşı en büyük anlayışı Aslan erkeği gösterir. Ayrıca özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacı kadını yaralayabilir. Bu durum kadını baskı altına almayı ya da hükmedenin kim olduğunu göstermeyi, hiç bir zaman başaramayacaktır. Kadın, kaçış yollarını daima açık tutar ve kendini baskı altında hissettiğinde, bu yoldan hemen kaçar. Onun üzerinde istikrar sağlayıcı bir etki yaratabilir. Fırtınadan önceki sıkıntıdan sonra onun sabırsız ve ateşli yapısını biraz olsun sakinleştirebilirseniz, açıklığı, yaşam sevgisi ve coşkusuyla sizin için doğru bir seçim olacaktır.

Aslan Erkeği - Oğlak Kadını
Mülkiyet ve toplumsal kabullenme, oğlak kadını için çok anlamlıdır. Bu nedenle erkeği mesleki kariyerinde desteklemek için tüm hırsını kullanır. Korunma ve emniyete olan ihtiyacını,erkek hükmedici bir tarzda giderir. Bu nedenle Oğlak kadını çoğu konuda kumandayı ona bırakır. Eğer ortada gerçek bir istek çatışması varsa, Aslan erkeği için en iyisi alttan almaktır. Oğlak kadını kafasını taktığı konuda, kesinlikle yumuşamaz. Eğer Aslan erkeği fikrini değiştirmezse, inatla hareket eder. Oğlak kadını, daima sevilip istendiğini duyumsamak ister ve Aslan erkeği hayranlığını belirtip iltifat ederse,tomurcuk gibi açar. Seçtiği erkek fedakarlığı ve sadakatinden emin olabilir.

Aslan Erkeği - Kova Kadını
Kova kadınının duygulu, ince ruhlu ve maneviyata düşkün bir yapısı vardır. Arkadaşlık onun için yüksek bir değere sahiptir. Aşkta da aynı şeyleri talep eder. İnsanlar ve güdüleri konusunda sezgi sahibidir, kişilerin gerçek amaçlarını anlaması çok kolaydır. Sezgileri ile hareket eden bir insandır. Hayatını düzenleme tarzı, onun düzen ve disiplin anlayışına denk düşer. Aslan erkeği, onun düşünce sıçramalarını takip etmekte zorlanır. Ancak duygu dünyasının, erkeğe daima kapalı olduğu kabul edilmelidir. Şu alanda çok iyi anlaşacaklardır:

Kova kadını kendini topluma adamıştır,

zayıf ve baskı görenlerin menfaati için büyük bir çabayla hareket eder.

Eğer güçlerinizi birleştirmeyi başarırsanız güzel günler önünüzde demektir.

Çok iyi arkadaş olabilirsiniz, en iyisi aşkı boş verin.

Aslan Erkeği - Balık Kadını
Balık kadını kendi fantezi dünyasında yaşar ve daima yıldızlara ulaşmak ister, tıpkı"Alice Harikalar Diyarında" olduğu gibi, yaşamda ağır ağır ilerler. Birisi bu yüzden kendisine anlayış göstermezse, nedenini anlayamaz. Yaşama şiirsel bir bakış açısıyla bakar, yaşamın sevimsiz yönleriyle uğraşma çabasını tümüyle Aslan erkeğine bırakır. Bu çabayı zevkle devreder. Yine de aslan erkeği, Balık kadınının saf olduğu ve çevresinde neler olup bittiğini fark etmediği gibi mantıksız bir yargıya varmamalıdır. Aslan erkeği kadını ciddi olarak düşünmüyorsa, kadın kendini başka sulara bırakır. erkeğin açık anlayışı ve mantığı, kadının sezgileri ve kehanet kabiliyeti ile birleşince, iş yaşamındaki sorunlara başarılı şekilde el koyarlar. Kadının her zaman sevildiğini bilmeye ihtiyacı vardır. Bu alışılmamış ve şehvetli kadını, tutkuyla sevmek Aslan erkeğine zor gelmez.

Arası İyi Olduğu Burçlar
Çok iyi : Yay ve Koç
İyi : Başak, Terazi, İkizler ve Yen e
Kötü : Akrep, Kova, Boğa
Ne iyi ne kötü : Balık ve Oğlak

Sağlık Eğitim ve Mesleki Eğilimler

Aslan insanı, dinamik, enerjik, azimli ve amaçlarına ulaşma konusunda ısrarlıdır. Tıpkı patlayıcı maddelerin barutu gibi, insanları harekete geçirebilme özelliğine sahiptir. İnandığı bir şeyi sonuna dek savunur, bunun için çok fazla çaba ve enerji harcar. Onu amaçlarına ulaştıracak en etkili yolu bulacaktır. Canlılığı ve sorunların üzerine gitme becerisi, beraberindekiler üzerinde motive edici ve sürükleyici bir etki bırakır. onunla başa çıkmak ya da çabalarına karşı gelmek, kolay değildir. Merhamete ihtiyacı olmadığını söylemeye gerek yoktur. Aslan insanı kural olarak güçlü bir yapıdadır, sağlıklı ve dayanıklıdır. Bu nedenle onun bitap düşebileceği ve sık sık takatinin son sınırlarına geleceği akla bile gelmez. Ama en güçlü organizma bile günün birinde yorulabilir ve aslanlar yaşamlarının ortasında, kalp rahatsızlığı gibi ciddi bir sorunla karşılaşabilirler.

Hangi hastalık olursa olsun, çabucak iyileşip kısa zamanda eski direncine kavuşur. Ancak psikosomatik hastalıklarda böyle olmaz. Ruhsal dengesi bozulduğunda ya da uzun süren depresyonlara girdiğinde, bunlar sağlık durumu üzerinde öldürücü etkiler yaratır. burada onu ciddi bir tehlike beklemektedir. Yiyip içmeye karşı düşkünlüğü kötü sonuçlar ortaya çıkaracaktır.

Sporda gözü pekliği, cüretkar hareketlere düşkünlüğü, çok büyük yaralanmalara yol açabilir. Aslanlar ağrılara tahammül etmek zorunda kaldıklarında, gerçekten acınacak bir tablo sergilerler.

Çıt kırıldım, hoşgörüsüz ve karşısındakini ağlatan kişiler olabilirler. Hastayken bakımları için çok anlayışlı ve sabırlı olmak gerekir. Aslan insanları iş yaşamlarında genellikle çok başarılıdırlar; hem de yeteneklerini çok az kullanmalarına rağmen. Sistemli düşünebilme yetenekleri zayıftır. Yüzeysel düşünürler, bir konuyu çözümleyebilmek için diğer insanların yardımına ihtiyaç duyarlar.

Kendilerine hizmet ettirmeyi sevdikleri için onlarla beraber çalışmak her zaman kolay değildir.

Onların gücü, organize etmede yatar ve başarı elde etme konusunda büyük yetenekleri ve bol şansları vardır.

Uygun Meslekler
1-Yönetici özelliklerini kullanabileceği meslekler:

* Genel müdür, müdür, servis şefi
* Büyükelçi, bir parti başkanı
* Üniversite profesörü, başhekim

2-Edebiyat anlayışının rol oynadığı sanatsal meslek ve faaliyetler:

* Oyuncu, rejisör, sanatçı
* Bir sanat galerisinin sahibi, sarraf, ressam
* İç mimar, lüks bir butiğin sahibi

İş Hayatı
Aslanlar doğuştan oyuncular, bu nedenle çoğu meslekte şansları fazladır. Şov dünyasına güçlü bir şekilde girmişlerdi, sahne ışıklarını severler, ipleri ellerinde tutma yetenekleri sayesinde kuklaları arzularına göre oynatabilirler. Bu özelliklerinden dolayı doğal olarak doğuştan politikacıdırlar. Üst düzey yöneticiliği, onların kendilerini ifade edebilecekleri uygun bir yer olabilir. Bu burçta pedagoglara da çok rastlanır. Bilgiyi etkili yollardan temin etmeyi bilirler. Gerekli saygınlığı sağlayacak sakin ve güçlü bir otoriteye sahiptirler, insanları hayret verici bir yetenekle motive etmeyi bilirler. Kendilerini ifade etme isteğini, en iyi şekilde mesleklerinde gerçekleştirebilirler. İdealisttirler, mesleklerini aynı zamanda bir vazife olarak algılayıp, yüksek amaçlarına bu yolla ulaşmaya çalışmaları yararlarınadır. Bunu başarırlarsa çok yükselebilirler.

Aslan, yeteneklerine toplum yararına veya iyilik amacına yöneltmeye karar verirse,

büyük şeylerin üstesinden gelebilir ve bu kendini başkaları için feda etmeye kadar gidebilir. Genel olarak onu idareci ve büyük sorumlulukları olan bir yönetici rolünde görürüz. Konusuyla ilgili kararlarda korkak davranmaz.

Aslan insanları, otoriter ve hakimiyet sahibidirler. Eleştirileri zalim ve serttir, Ses tonları aksi ve yaralayıcıdır.

Ama bunu kötüye yormamak gerekir. Bu, belirgin olan dürüstlük anlayışının gereğidir.

Böylelikle emrindekilerinin kendilerine olan güvenini garanti ederler. Ayrıca samimi övgülerde bulunabilme özelliğine sahiptirler.

Bunu yapış tarzlarıyla, bazı kaba insanların neden olduğu tahribatları telafi ederler.

Aslan insanları vefalıdırlar. Kendilerine sadık davranan kişiye tüm hoşgörü ve desteği gösterirler.

Emrindekilerden kesin bir saygı ve sadakat beklerler. Otorite ve yetkilerine yetkilerini sorgulamaya cesaret eden herhangi bir kişinin varlığını ya da bir komployu sezerlerse, buna şans tanımaz, kısa keserler bir "cüce ayaklanması" ’na hiçbir zaman izin vermezler.Ün, Aslanlar için paradan daha önemlidir. Ünvan ve makama çok önem verirler.

Saygı gösterileri onların için büyük bir memnuniyet kaynağıdır, çünkü bu, büyüklüklerinin ve hükümdarlıklarının kabul edilmesidir. Bütün girişimlerin tepe noktasında bulunurlar. Tartışılmaz yönetici niteliklerinden kaynaklanan mantıklı ve açık hükümlerle, ölçülü ama hızlı hareket ederek, gerçekten önemli işlerin üstesinden gelirler.

Etiketler : fal, fallar, burç, burçlar, aslan, astroloji
Son düzenleyen Morrigan; 7 Şubat 2007 13:27