Arama

mydarling24 - avatarı
mydarling24
Ziyaretçi
22 Eylül 2006       Mesaj #1532
mydarling24 - avatarı
Ziyaretçi
Bilemezdim

Yurt Dışına gitmek için hazırlık yapıyordum. Herşey hazırdı artık geri dönmeyecek bu şehri ve herşeyi bırakıp gidecektim. Vize işlemlerini yaptırmak için Ankara'ya gitmek üzere bilet aldım. 14 numaralı koltuk cam kenarı yanımdaki koltuk boştu. Rahat rahat gidicem dedim içimden.. Ertesi gün otobüs kalkıyordu. Babama el salladım biraz ağlamaklı tam otobüs kalkıyordu yanıma birinin oturduğunu farkettim. O kişinin daha sonra hayatıma gireceğinden haberim bile olmadan selam dedim.
_ Selam küçük hanım dedi.
_Biliyorum şaşırdınız ama gitmeye son anda karar verdim ve bu koltuktan başka boş yer yok.
_Önemli değil, otobüs benim değil dedim.
Böylece arkadaş olduk sürekli konuşuyor sohbet ediyorduk.
_ Ankara' ya neden gidiyorsun dedi?
_ Almanya' ya gidicem vize almak için dedim.
Bende dedi. Bende gidicem. Sevinmiştim böylece konsolosluktada beraber olacaktık ona alışmıştım. Sabah erken saatte ordaydık ve randevumuza daha 4 saat vardı. Zaman geçirmek için biraz gezelim dedik ve kahvaltımızı yaptıktan sonra gezmeye başladık biz farkında bile olmadan aslında olan olmuş ve biz bir birimize aşık olmuştuk. Korkuyordum ona aşık olduğumu hissediyordum.
Zamanda geçmek bilmiyordu sanki. inadına durmuştu bütün saatler. Güllerle dolu bir parkta oturmuş kuşları seyrediyorduk elini uzattı titriyordum. Benim ona aşık olduğumu hissetmesinden korkuyordum.
_ Biliyormusun ?
_Keşke seninle eskiden tanışmış olsaydık ne güzel olurdu dedi.
Sustum. Elimi tutuyordu ve biz çoktan aşık olmuştuk saat yaklaşmıştı. Konsolosluğa gittik ve başvurumuzu yaptık cevaplar 2 gün sonra postayla gelecekti. Geri dönüyorduk. O akşam otobüste saatlerce bir birimize baktık. Ayrılmak istemiyorduk bir birimizden onun bakışlarından belliydi benim sözlerimden. Geldiğimizde babam garajda beni bekliyordu. Bir birmizin telefon numaralarını aldık ve buluşmak için söz verdik. Ertesi gün öğlede cafede beni bekleyecekti gittim. İkimizin de suratı asık saatlerce oturduk. Ve postadan gelecek olan cevabı merak ediyorduk. O giderse ben dayanamazdım onu yeni bulmuşken kaybedemezdim. Ve posta geldi ben gidiyordum hemen onu aradım ve sordum cevap geldimi diye evet dedi. Söyle dedim gidiyormusun hayır dedi ya sen?
Telefonu kapattım ağlıyordum cevap veremedim. Ona evet diyemedim. Telefonuma gelen mesaj da şöyle yazıyordu _ Biliyorum gidiyorsun.. Böyle olmasını istemezdim.. Benimle evlenirmisin?
Ama ben gitmeliydim ve gittim cevap bile yazmadan... Bitti.. Herşey...
Şimdi herşey için çok geç ama keşke kalıp onunla evlenseydim..