Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2011       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
10 yıldır düzenli olarak hergün kova yapıyordum, gözümü açınca 3-5 kapak öğle yemeğinden sonra 3-5 kapak akşam yatmadan 3-5 kapak ver yansın !

ee elime ne geçti ? tabiki hiçbir şey zaman la kendimi toparladım şimdi brakmaya çalışıyorum hiçkimseden herhangi bir destek almıyorum, sadece artık evlendi barklandım çocuk yapmak istiyorum, o yüzden bu pislikten vazgeçtim.
bana neler kaybettirdi ?

esrarla orta okuldan sonra tanıştım, çok parlak bir öğrenciydim elle gösterilen biriydim orta okuda lisede biraz daha aptallaştım ders notlarım düştü okuldan kaçmalar başladı tabiri caizze süt dökmüş kedi olan genç gitti yerine serseri it kopuk sabaha kadar gezen içen kavgacı biri oldum,
zamanla bu hatalardan döndüm allaha şükür aklım başımda mal haline gelmedim Msn Happy
ama bana yaptığı en büyük kötülük; yıllardır sabah akşam yapıştır buna paramı dayanır, bu melete verdiğim paraları düşününce piskolojim bozulmak istiyor, herhalde okadar zamanda lüx 1 ev lüx 1 araba ve bir iş kuracak kadar sermaye rahatlıkla harcamışımdır !
ama bu illetten kurtulmamdaki en büyük rol belkide sadece esrar kullanmış olmamdır diye düşünüyorum, ne ex ne coco nede başka bir uyuşturucu kullanmadıım !

şimdi bu gençlere ders olsun böyle aptalca gelip geçici zevkleri merak edip kullanmasınlar çünkü tek bir iyi noktası dahi yok tamamen size ailenize vatana millete zararı olan birşey kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum kullananlarda benim gibi bir an önce braksınlar !
size tavsiye bu boku içeceğinize 15 dk spor yapın 1 bardak süt için duş alıp uzanın inanın kendinizi daha rahatlamış hissediceksiniz.