Arama

El Falı - Tek Mesaj #2

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hayat Çizgisi separator
Hayat çizgisi baş parmağın alt tarafında kavis şeklinde olan bir çizgidir. Kısa bir hayat çizgisi genellikle ömrün kısa olacağına işarettir. Aksine uzun ve Baş parmağın alt tarafını hemen hemen tamamen kavrayan, bariz, net bir hayat çizgisi uzun bir ömür işaretidir. (Şekil 1)
s01

Akıl Çizgisi

Avucun hemen ortasından geçen dümdüz ve kuvvetli bir akıl çizgisi daima sağduyuyu ve meslekte, pratik meselelerde başarıyı gösterir. (Şekil 1)


akil01
Kalp Çizgisi separator
Kalp çizgisi duygularınızı, sevme ve sevilme yeteneğinizi aşkınız konusunda yaşayabileceklerinizi gösterir. Genellikle güçlü ve derin bir çizgi aşka ve sevgiye olan düşkünlüğünüzü gösterir.

Kalp çizgisi baş çizgisinin üzerinde, orta ve işaret parmaklar arasında başlar ve avucunuzun sonuna kadar gider.

Bu çizgi üzerindeki özel işaretler yaşamınızdaki önemli olayları belirtir. Olayları daha iyi incelemek için bu çizgiyi 3 parçaya ayırmak bize çok yardımcı olacaktır. (1) gençliği (2) olgunluk çağınızı (3) yaşlılığınızı gösterir. (Şekil 1)


kalp01

Şekil 1


Böyle bir çizgi normal ve mutlu bir aşk yaşamını gösterir. (Şekil 2) Bu kalp çizgisi akıl çizgisinden daha bariz, daha derin ise aşkın yahut iç dünyasının daima ön planda geldiğine yorumlanır. Kalp çizgisi ile akıl çizgisinin her ikisi de derin ve uzun ise, bu bir insanın bütün hayatını başkalarının iyiliğine adayacağına yorumlanır.


kalp02

Şekil 2


Kalp çizgisi orta parmağın ortasında başlıyorsa bu aşkta bencil ve materyalist bir bakış açısını gösterir. (Şekil 3)


kalp03

Şekil 3


Eğer bu çizgi kalınca ve bütün avuç içinizi kaplıyorsa kendinizden yüksekte olanlara karşı büyük bir saygı besliyorsunuz demektir. Eğer bu çizgi resimdeki gibi akıl çizginize paralelse bu duygularınızı çok iyi kontrol edebildiğiniz manasına gelmektedir.(Şekil 4)


kalp04

Şekil 4


Eğer bu çizgi uzun ve kıvrıksa (özellikle yukarı doğru) bu sizin romantik bir kişiliğe ve sıcak bir yapıya sahip olduğunuzun bir göstergesidir. Sevgiye koşullar ne olursa olsun evet diyeceğiniz manası çıkarılabilir. (Şekil 5)


kalp05

Şekil 5


Kısa bir çizgi aşka karşı fazla ilgili olmadığınız manasına gelir. Eğer bu çizgi kısa güçlü ve derinse daha durgun bir kişiliğin göstergesidir. (Şekil 6)


kalp06

Şekil 6


Dalgalı, zincirli yada kesik bir kalp çizgisi çok fazla aşk ilişkisini gösterir ancak bir ciddiyet söz konusu değildir. (Şekil 7)


kalp07

Şekil 7


Bu çizgideki bir yıldız evliliğinizde çok mutlu olacağınızın göstergesidir. (Şekil 8)


kalp08

Şekil 8


Çizgide olabilecek bir daire depresyona işarettir. (Şekil 9)


kalp09

Şekil 9


Duygusal kayıp kırık bir çizgiyle sembolize edilmiştir. Bu tür kayıplar bir ilişkinin ölümle sonuçlanması gibi şeyler olabilir.(Şekil 10)


kalp10

Şekil 10


Aşkta mutluluk yukarı doğru çizgilerin bir sonucudur. Aşağı doğru çizgiler düş kırıklıklarını sembolize eder. (Şekil 11)


kalp11

Şekil 11


Sevdiğiniz birinden korunma isteği çift çizgiyle işaret edilmiştir. (Şekil 12)


kalp12

Şekil 12