Bende doktora gittim bırakmak için champix çok övülüyordu doktor tahliller sonrası ilaç yazdı ama ilaç champix değil zyban dı. o ilaç stoklarda tükendi dedi.Bende champix e şartlandığım için memnun olmadım, belki bahane arıyordum bırakmamak için. Neyse 1 hafta kadar kullandım sonra bıraktım ilacı hiçbir etkisini hissetmedim.Sigara içmeye devam ettim.Aradan birkaç ay geçti ve ben sigarayı bırakıyorum dedim bir gece ve 10 gündür içmiyorum.17 yıldır 1 paket sigara içiyordum.Dua ediyorum inş. tekrar başlamam. Ama şu bir gerçekki bu merete alışan birisi 20 yıl boyunca içmese ve 2 dal içse sonra tekrar hiç bırakmamış gibi içmeye başlayabilir.Şimdi canım çok istiyor mesela, kendimi motive edecek birşeyler ararken bu siteye rastladım.Ayrıca bıraktıktan 10dk sonra şu olacak,1 gün sonra bu olacak vs, ben 10 günde hiçbir değişiklik hissetmedim acaba benim sistem anlamadımı bırakdığımı daha

Sigarasız yaşam şu an için zor geliyor ama iyi olcak, Ben en çok kokusundan, cildime, dişlerime verdiği zarardan dolayı bırakıyorum içerdeki durumu bilmiyorum.Sonuç olarak ilaçların katkısı olabilir ancak önemli olan kararlı olmak, bırakın sigarayı bunu başarabilen birisi olmak bile insana keyif veriyor, kendine olan saygısı artıyor insanın, Yeter içtiğimiz, başarabiliriz.