Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2011       Mesaj #107
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1.Bilgisayarınıza AntiVirüs Programlarından Birini Yükleyin.(Ben Panda Internet Secury i Kullanıyorum)
2.Bilgisayarındaki Bütün Virüsleri Silin Ve Virüs Kalmasın.
3.Masaüstündeki Gereksiz (NOT DEFTERI V.B)Şeyleri Masaüstüne Gereksizler Diye Bir Klasör Açıp Onun İçine Atın.
4.Şimdi Kasayı Ekranı Koydugunuz Yer Gibi Rahat Bir Yere Koyun.Ekranı Koydugunuz Yerin Yanında Geniş Bir Yer Varsa Oraya Koyun (Ben Öle Yapıom)
5.Fakat Kasayı Koyucagınız Yeri Temizleyin Toz Fln Olmasın Koydugunuz Yerde Çünkü Fanı Çalışırken Tozlar Kasanın İçine Girer.
6.Şimdi Kasanın İçini Açın Ve İçini Bir Güzel Temizleyin.Fanındaki Tozları Fln Alın.Kasayı TerTemiz Yapın.
7.Kasanın Yan Tarafı Herzaman Açık Olsun.Ve Fan ı Daha Rahat Çalışsın.
8.Ve Şimdi Bilgisayarı Açın Ve Metin2 Yi Silin.Geri Dönüşüm Kutusundan Kaldırın.Daha Sonra Metin2 Yi [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Adresinden Tekrar İndirin.
9.Oyuna Girin Ve Donması Çok Çok Azalacaktır.
10.Fakat Asla Donmayacak Diye Bir Garanti Veremem.
11.Bilgisayar Donarsa Kasanın İçini Tekrar Temizleyin.Tozları Fln Alın.
12.Bilgisayarı Açıp Metin2 Yi Silip Tekrar Yükleyin.
13.Metin2 Yi Açın Ve Oynayın.Gine Donabilir.Gine Aynı İşlemi Yapın.
14.Kasayı Temizleyin Metin2 Yükleyin V.b

Arkadaşlar Bu İşlemi Ben Yaptım Ve %80 Memnun Oldum.Tamamen Donmasına Çözüm Bulursanız Banada Haber Verin.Normalde Benim PC Metin2 Yi Açtıgım Anda Saniyesinde Donarken Artık 1 Saat Sonra Fln Donuyor.Mehterde Oynuyorum Ve Bütün Herkez Pazar Kurmuş .

UYARI:Kasanızı Haftada 1 Defa Hatta Hergün Temzilemeyi Unutmayın!

Bu Konu İlk Defa [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Paylaşılmıştır.

1 Saat Ugraştım Emeğim İçin Nolursunuz Ama Nolursunuz!

+ReP