Arama

Uzun Saç Modelleri - Tek Mesaj #2

neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
27 Kasım 2011       Mesaj #2
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Saç kesimi her ne kadar farklı olursa olsun uzun saçlara verilecek şekillerin kişiyi olduğundan daha şirin gösterdiği kabul edilen bir görüştür. İster şık, ister modern dilediğiniz saç modelini uygulayabilirsiniz fakat uyguladığınız saç modelinin size çekicilik kazandırması önem teşkil etmektedir. Günümüzde uzun saçlara sahip kadınlar için sevimli ve kullanılabilirliği daha fazla olan saç modellerinin sayısı artmaktadır. Unutulmamalıdır ki uzun saçlar her zaman zarif ve klasik görünürler.Modeli farklı bir şekil ile değiştirebilmesidir.
Kuaförlerin bunu sıkça yaptığına tanık olabilirsiniz. Bu nedenle uzun saçlara sahipseniz ve hep aynı modelleri kullanmaktan şikâyetçiyseniz sizin için çok geniş ve kapsamlı saç modellerinin olduğunu söyleyebiliriz.


Uzun saçlar için bakım önerileri


Uzun saçların bakımı bilindiği üzere normal uzunluktaki saçlara oranla daha zordur. Saçlar uzadıkça bakımı da uzun süren işlemlerden geçtikten sonra mümkün olabilmektedir. Bu nedenle birçok kadın sadece saçlarına uyguladıkları bakımdan sıkıldıkları için saçlarını kestirme kararı almaktadırlar.

Peki, uzun saçlarımız için nasıl bir bakım uygulamalıyız?


Gelin bu sorunun yanıtını birlikte arayalım;
Saçlarınızın bakımının zorlaşmasından şikâyetçiyseniz bazı önerileri dikkatli dinlemeniz gerekmektedir. Örneğin, örgü ya da atkuyruğu yaptığınız saçlarınızla uyumamaya özen göstermelisiniz. Saçlarınızın gergin oluşu saç tellerinde kırılmalara yol açmaktadır yani saç kaybını tetiklemektedir. Saçlarınızı uzatmayı düşünüyorsanız 2 ya da 3 ayda bir saçlarınızdaki kırıkları aldırmalısınız.
Son düzenleyen perlina; 4 Temmuz 2016 22:37