Nezaket Dersi
Nezaket dersi veren öğretmen; "Çok lüks bir restoranda mükemmel bir kız arkadaşla yemekteyken, çişinizin gelmesi durumunda ne dersiniz" diye erkek öğrencilere sormaya başlar.
Erkek öğrencilerde sırayla cevap verirler. İlk öğrenci direk dürüst bir şekilde "Çişim geldi, bi tuvalete gidiyorum" der. Ögretmen şaşırır, "Çok ayıp" der ve ikinci ögrenciye yönelir.
İkinci öğrenci bakar ne desem diye, sonra der ki; " Benim bi tuvalete gitmem lazim.".
Öğretmen daha memnun olur ama yeterli gelmemiştir. Sıra üçüncü öğrenciye geldiğinde öğrenci sırasından kalkar, gözlerini kısar, karizmatik bakışlarla "Bebeğim, benim eski bi arkadaşımla tokalaşmam gerekiyor, hemen donerim. Hem yemekten sonra seni de tanıştıracağım." der
3 Yumurta
İki arkadaş sahilde gezerken bir lamba bulurlar, malum lambada cin olmaz mı! Ama bu seferki cinimiz çok meşgul bir cin ve der ki bizimkilere; "Benim çok işim var sizinle ilgilenemem, şu üçer yumurtayı alın, her birini kırdıkça bir dileğinizi söyleyin, yerine gelecektir."
İki arkadaş oradan ayrılırlar ve aradan seneler geçer karşılaşırlar. Biri diğerine sorar; "Yahu, ne yaptın yumurtaları?"
Diğeri yanıt vererek; "Birinciyi kırdım, çok zengin olayım bitmez param olsun dedim, çok zengin oldum. İkinciyi kırdım, çok güzel bir eşim olsun dedim, dünya güzeli bir kızla evlendim. Üçüncüyü kırdım, sağlığım sıhhatim yerinde olsun dedim, çok şükür bir sağlık problemim yok. Ya sen ne yaptın? Pek iyi görünmüyorsun." der.
"Yahu sorma, yumurtaları aldım eve gittim, tam içeri girdim biri düştü kırıldı. Gayri ihtiyari, hastir dedim, tüm ev penisle doldu. Bunun üzerine ikinci yumurtayı kırdım. Bütün penisleri götür dedim. Hepsi gitti. Üçüncü yumurtayı kırdım 'Benimkini getir' dedim
Tıp fakültesinde bir öğrenci profesöre sorar “Hocam, bir insanın fiziksel görünümünün kalıtım yoluyla mı, yoksa çevrenin etkisiyle mi oluştuğunu nasıl anlayabiliriz?” Profesör “Son derece kolay... Eğer çocuk babasına benziyorsa kalıtsaldır; yok komşuya ya da sütçüye benziyorsa, çevrenin etkisi vardır!