Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2011       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben hazreti isanın bir anısını biliyorum ondada br ülkenin kralı hzreti isayı yakmak istemiş bütün canlılar kuşundan tutunda karıncasına kadar su taşımışlar ama bu da nrml br ateş deil halkına 6 ay boyunca odun toplattırıp dağ buyüklüğünde bir yangın çıkartmış bütün acnlılar su taşırken bir kuş görmüşler kuşta su taşıyormuş ve ona sormuşlar sen ne yapıyor sundemişler kuşta yangını söndürmeye çalışıyorum demiş ama sn küçücük bedeninle yangını nsl söndüreceksin demişler kuşta ben sadece tarafımı belli ediyorum deyip gitmiş sonra hazreti isayı ateşe tam atmışlar ki ateş suya odunlarda balığa dönüşmüş ve hz isa kaçmış sonra günlerden bir gün o kralın burnundan topal bir sinek girmiş ve burnundan beynin olduğu bölgeye gelmiş ordaki kilcal damarlarda pırtılaşmaya sebep olmuş ve bu krala çk byk bir baş ağrısı yapıyormuş sonra acısının dinmesi için kafasını duvarlara vurmaya başlamı kafasına bir gün acısını geçırmek için kafasına tokmaklarla vurdururken kanlar içinde yığılıp kalmış ve ölmü buda topal bir sineğin bile kötüleri incite bileceğine işaret hdi by bnden syglr bn çktm...