Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2006       Mesaj #1148
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Black_Lotus adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bayağı bir baktım ama bulamadım. Eğer aynı konuya benzer bi konu varsa afedersiniz. Ben msn 7.5 kullanıyorum. Msn live sürümü hoşuma gitmiyor. Benim sorum şu : Msn plus yüklü ama ben karşı tarafın pencere açtığını görmek istiyorum ama plus tan da vazgeçmek istemiyorum. Msn discovery yi yüklesem plus la msn 7.5 ta çakışma yapar mı veya bana önerebileceğiniz bi program var mı. Şimdiden teşekkürler...Msn Thinking

Genelde MSN Discovery ve MSN Plus'u birlikte kullananlarin, bir suru sorunla karsilastiklarini duydum.Bazilarinda; karsi taraf pencere actiginda herhangi bir uyari vermiyor, yani bu ozellik calismiyor Plus var diye, bazilarinda ise; bu ozellik calisiyor fakat bu sefer Plus hata veriyor ve calismiyor.Tabii ki buna karsilik sorunsuz kullananlari da duydum, denemeden bilemezsiniz.

Onun haricinde; sadece karsi tarafta kim pencere acmis gormek istiyorsaniz, size sitede bulunan kucuk bir programi onerebilirim.Sahsen test ettim sorunsuz calisiyor.Asagidaki linke bir gozatin lutfen;

Kim Size Konusma Penceresi Acmis?

Alıntı
coldhell_17 adlı kullanıcıdan alıntı

benm msn im acıldıgında hata raporu weriyo bi türlü anlayamadım Msn Confused yardımcı olursanız cok memnun olurum Msn Wink

AppName:msnmsgr.exe AppVer:8.0.812.0 AppStamp: 44cc1896
ModName:unknown ModVer: 0.0.0.0 ModStamp: 00000000

böle bişiler işte yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Cikan hata mesajinda, ayrintilara girmeden once bir hata kodu verir.Bu kod genelde 8 ile baslar ve 80072041, 80072eff gibi bir kod...Bu hata kodunu yazarsaniz sorunun ne oldugunu cozebiliriz.Cunku su an verdiginiz ayrintida sadece sizin Windows XP SP2 & MSN Live 8.0 v812 kullandiginiz ve CPU ozellikleri yaziyor, hatayla ilgili herhangi bir mesaj yok.