TİLSİMLİ GOZLERE....
Seni ilk gordugum gun baska kim varsa silinip gitti hayatimdan...
Tatli anilar bir yana,bana aci vermis kim varsa,hangi olay varsa o an zihnimden silinip gitmisti.
Yepyeni tertemiz bir baslangicti bu.
Yasamin iki yuzlulugunden soyunup,karsina en saf,en yalinbenligimle cıkmıstım.
Sana ait olani yasamak istiyordum.Asksa ask,sevincse sevinc,huzunse huzun,aciysa aci.
Senden gelen ve gelecek olan hicbir sey korkutmuyordu beni.
Sen yanimda olduktan sonra her seye dayanabilecegimi biliyordum.
Ne desem de sevdami anlatsam diye dusunuyordum.
Bugune kadar soylenmis en guzel sevda sozcukleri bile sana duydugum sevgiyi ifade edemeyecekdiye korkuyordum.
Dunyanin butun dilleriyle Seni seviyorum desem yetecekti biliyordum.
Nereye gidersem gideyim yanimda goturuyordum seni.Hic yalniz degildim bu yuzden.
Hic ama hic bitmesini istemiyordum.Ama ben bile nasıl oldugunu anlamadan bitti işte.
Hep bugune kadar kendi kendime Neden diye sordum.Ama cevabini bulamadim.
Beni kirginliklarla,celiskilerle,cevabi sende olan bir suru soruyla ve bitmek tukenmek bilmeyen
keskelerle biraktin.
Bana onca aci verdin ama yuregim dusmanin olamiyor.Her gun alabildigince yaniyor...
İstesem deİstemesem de seni ozluyorum.Bilmem biliyormusun?
Gayem sana zarar vermek,seni incitmek,kirip dokmek degildi...Acılarina,yasam mucadelene,
Gozlerinde buldugum huzura ortak olup,yuregimi yuregine,omrunuomrume katip,seni mutlu etmek istiyordum.
Ben sende sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip,bu sevgiyi yasamani istemistim.
Ama sen ne yaptin?Yuregimde kalıp,saltanat surmek varken,beni siradan bir seymis gibi elinin tersiyle ittin.
Soruyorum sana,cok sevilmek bu kadar kotumuydu?Gercekten boylesine agirmiydi?
Sana bu sevgiyi vermekte bu kadar direttigim icin beni bagisla.Adi üzerinde sevdaydi bendeki.
Butun guzellikleri,butun kainati seni sevmesi için birine verseydin,yinede bu kadar sevilmezdin
Yuregimi koparip atmak mumkun olsaydi,hic dusunmeden koparip atardim.
Basimi ellerimin arasina ne ilk nede son alisim. İlk acim degil ama en buyuk acimsin.
Bir limandayım ve senin bindigin gemi coktan uzaklasip gitti. Canim aciyor ve seni hala ozluyorum.....
Z.S.U
Son düzenleyen mydarling24; 26 Eylül 2006 20:15
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi