Arama

Hayata Dair - Tek Mesaj #309

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2006       Mesaj #309
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
HAYAT???
Önceleri biliyordum aslında hayatın ne olduğunu ve ne anlama geldiğini sonra düşündüm de insan bildiği şeyde bu kadar yanlış yaparmıydı hayır tabi ki yapmazdı. Yani bile bile lades olmazdı ve aramaya koyuldum neydi hayat?
Baktım sağıma solumu herkes yaşıyordu ama kim biliyodu neydi hayat?
Nefes alıp vermek miydi sadece değildi tabi ki duygulara göre hareket etmek miydi peki bu da yetermiydi ama başka ne olabilirdi .
Bir an bulduğumu hissettim acaba dedim süre gelen zaman içinde insanın istediği veya istemediği şartlarda karşısına ne çıkacağını bilmeden yaşamasımıydı.
olabilirdi peki hayat böyle bişeyse insan nasıl mutlu olabilirdi ki umutlarını mutluluğa dönüştürebilmekten başka nerden nasıl ne ile karşılacağını bilmeden yaşamını devam ettirmesi...
çevrem de herzaman duyduğum ama kabullenmek istemediğim bir söz vardı "endişelenme etme zaten herşey olacağına varır." ama bu söz benim endişelenmemi engellenmiyordu madem olacağına varacak bizim cabalarımız ne olacaktı hiç mi etki etmeyecekti bu sonu ne olacağını bilmediğimiz sona.
Artık böle düşünceleri inanmıyorum ve inanıyorum ki hayat bi oyun ve kuralına göre oynamaktan başka hiç bir çaremiz yok ve nasıl bi oyun olduğu da hiç önemli değil çünkü biz onu seçmiyoruz o bizi seçiyor.
Nihayetinde sonuç olarak şuna vardım hayat hiç bitmeyeceğini sandığım çok kısa bir oyun ve kazananında kaybedeninde oyun bittiğinde belli olacağıdır...