Arama

Anlayana - Tek Mesaj #222

HÜLIA - avatarı
HÜLIA
Ziyaretçi
28 Eylül 2006       Mesaj #222
HÜLIA - avatarı
Ziyaretçi
Yine mi yanıldım?!...
Farklı olacağını sanmıştım yada böyle arzuluyordum.Hep aynı olacak değil ya dedim kendi kendime...Ama...
Sahte çıktın bebeğim sahte,onlardan olma diye döktüğüm dualarım boşa,boşaymış.Kırıldım;aslında beni senin kırmana kırıldım.Ellerin ne söylediği umrumda değil,neye baktıkları ya da ne gördükleri umrumda değil.Senin beni nasıl gördüğün önemliydi,bilmem belki hala önemli ama;bir gerçek var ki,sende onlardan oldun.Yalan Dünyadaki tek gerçeğim Sen,Sen de yalan oldun.Ayrı tutmuştum seni,apayrı ama...
Aslında yeminim vardı;değer vermeyeceğim diye olasılık üstüne yeminim vardı.Yeminimi bana bozduran Sen evet Sen değerini neden bilmedin,sevgimin değerini...
Zarım yine tutmadı.Bir şans oyunudur hayat bilinmez ama şansım tutmadı işte;Kumarımda yine başarısızdım,yenildim,kaybettim ama sevgiye inancım bitmeyecek.Sen olsan da olmasan da sevmeyi seveceğim yine...
Elbet bir gün kazanacağım,elbet bir gün...Sen beni kazanmadıkça ben seni hep kaybedeceğim...Sen gidirken söyleyi unuttum ^Yüreğime basıp geçtin...^ Şimdi mutlu musun?...