arkadaslar bu işlemden önce biokinesis göz rengi değiştirme videolarını izleyin hoşunuza giderse arastırın çalışın ben yeni basladım bugun okulda dersteyken denedim etkisini göstermeye basladı gözüme ağrı girdi onu nasıl yapacağınızı soleyim
1)bir yere oturun veya uzanın karsınızda ayna olsun acemilikte yalnız olun düşünün dünyayı unutun
2)hayal edin kendinizin bulunduğunuz odada gözlerinizi kapatıp açtığınızda istediğiniz renk olduğunu hayal edin !.. sonra aynaya baktığğınızı ve kendinizin hayal dünyasından sizin içiniza yani gerçek bedeninize girdiğini görün gözlerinizi yavasca açın aynaya konuşmadan bakın kimse dikkatinizi dağıtmasın yoksa gözlerinizin rengi negatigf bir şekilde değişir
3) basardiysanız tebrikler basaramadıysanız çalmişmaya devam edin! basaranlar orta ve işaret parmağınızı yatağ olarak gözünüzü kapatıp ustune koyun sonra ovun kendinize gelin gözlerinizin eski hale geldiğini görün ,
4) basaramayanlar denedikten sonra hayal edin övün kendinizi vay be gözlerim değişmiş gibi kendinizi ikna edin çalışınnn!!!