Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Aralık 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bakın arkadaşlar ben bu konuyu her zaman çok tartısdım ama uzaylı diğe bişeyi duydum ve olduğuna tam inançlı değilim ama çoğu videoda gösteriolar ben bunların bazen fotomontaj olduğunu düşündüğümde olduyor ama bu arkadaşın dediği gibi kuranda geçtiğini bende duydum kuranda uzaylı demiyolar ama kıyamet günü yaklastığında bir kabilenin dünyaya saldıracağı yazıor ama ne olursa olsun insanlarında bu savaşı kazanacakları da yazıyor çok ölüm vercez 2. dünya savaşından daha fazla soyumuz çok tükencek örneğin kafadan atıyorum dünyada 75 milyon insan var bu 75 milyon insan bir anda 12 milyona filan incek yanı o kadar ölüm vercez bu videyoyu izleyin mesela çoğu kişi bunun gercek oldugunu sölüyor Dnyayi sarsan olay video | zlesene.com Video bunu izleyin bunu adamlar ufoları sanıor bi tane daha var sürüngen gibi ama değil onuda sanıolar düşünülenlere göre azı bir köpeğe benziyor gözleri insana vücudu ise full kemik gibi ama kemikten biraz daha farklı ayağa kalkıp yürüyemior çok yavas gidior ama teknolojileri bizden kat kat daha fazla isteseler ısık hızına geçebiliyorlar