Arama

I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #825
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
muzaffersezen adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar ben amd am2 3200+, 2* 512mb ddr2 ramli bi sistem aldım bu ramlari single channel taktım(çünkü anakartın dual channel özelliği açılmamiş) neyse windows falan sorunsuz yüklendi. Şimdi "fm" gibi grafiğe pek yüklenmeyen bi uygulama actiğimda sorunsuz calısıyor fakat cıv4 gibi grafiğe yüklenen uygulamalarda 20 -25 dakika gayet güzel calıstıktan sonra "bir hata olustu uygulama kapandı ,hata raporu düzenlendi hata raporu gönder-gönderme" iletisi geliyor ve windowsqa dönüyor. benim ekren karı x1600xt anakatın üzerinde de nvidia bi kart var ben bunu biostan kapadım. anakatın n force4 çip seti var ve ben benim ati ile cakısır diye bu nforce un sürücüsünü yüklemedim(ama dediğim gibi fm sorunsuz calısıyor). yardım ederseniz cok sevinirim

Hemen sorunu donanımda aramayalım. Kullandığın cd orjinalmi mesela ? Makinayı senmi topladın yoksa bu konuda bilen birisinden yardım aldınmı anakart vs nedir. Kurulumu sorunsuz yapıyomusun. Yanlız söylemek istediğim bişey var paylaşımlı anakartlarla hiçbizaman aramızda elektirik olmadı fırsatın varsa değiş bence.