Arama

Sihirbazlık -İllüzyon - Tek Mesaj #16

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Aralık 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi size çok basit bir numara göstericem ama hayretler içinde kalan seyircileriniz olacak.
Seyircilerinizden birini seçin ve onun bir kız ismi tahmin etmesini rica edin.Sonra kağıda o ismi tahmin etmiş gibi siyah veya beyaz renklerden birini seçerek yazın.
Genelde bu kişinin cinsiyetine bağlıdır.Kız ise beyaz erkek ise siyah yazın.Sonra kağıdı ona göstermeden katlayıp eline verin ve açmamasını isteyin.Sonra hangi kız ismini tuttuğunu sorun.Verilen Cevabı Yazın ve masaya koyun.Sonradan bir erkek ismi tahmin etmesini isteyin.Sizde bu sefer bir erkek ismi yazıyormuş gibi yapıp,az önceki kız ismini kağıda yazın.
Aman sakın çaktırmayın!Sonra bunuda katlayp eline verin.Şimdide bu erkek ismini sorun ve cevabı bir kağıda yazın.Bunuda masaya koyun.Sonra siyah veya beyaz renklerden bir seçim yapmasını isteyin.Sizde erkek ismini kağıda kopyalayın.
Renk tahminizi önceden yaptığınız için renkelri yazmaya ihtiyaç duymayacaksınız.Sonra kağıtları seyircinin eline verin.Hepsini açmasını isteyin(katlı olanları).Seyirci açınca hepsinin aynı olduğunu görücek ve hayrete düşücek.İsterse bir amerikan ismi yazsın ama genede siz bulabileceksiniz .
Son düzenleyen perlina; 14 Temmuz 2016 11:07