Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çevre peki çevre olsun.şunu söyleyin kendilerini kanıtlama yöntemlerini ellerini silah alarak dağa çıkmakta bulan ve bugün bize bu zorlukları yaşatan insanlar var.peki neden bunlar ahlaklı ülkesini milletini bayrağını seven bireyler değiller.Çevresindeki insanlara uyarak dağa çıkan insanlar ailelerini kandırarak kötü yola sapan insanlar çevredeki insanların etkisiyle meydana gelmiştir.terörün törelerin ortaya çıkışında eğitimsizliğin büyük bir katkısı var.Çevre eğitimi çocuğun gelişimine yetersiz.önce aile terbiyesi alınsın ki daha sonra çevreye ayak uydurularak çevredeki eğitiminde ailesinde gördüğü görgü kuralları içinde tamamlasın…

ergenlik döneminde ister istemez birtakım sakıcalı olaylar yaşanır fakat ailenin ilgisiyle sevgisiyle yetiştirmesiyle çocuk düşer kalkar o dönemde fakat doğru yolu bulur!
doğru yoldan sapanların zaten ne okulda ne de ailede aldığı eğitim bir işe yaramamıştır
öncesi ailedir sonra çevre!
12 yaşındakileri nişanlandırmak gibi olaylar duyuyoruz.. bunlar zaten çocukla alakalı değil o toplumun kültür seviyesiyle alakalıdır.toplumda çevreye girdiğine göre… Bu olayların yaşandığı yerlerde de okullar var üniversiteli öğrenciler var illaki iyi veya kötü bir eğitim yuvası var ama bazı şeyleri değiştiremiyor işte.Bir çocuğun ailesinde aldığı eğitim onun hayatta neler başaracağına yeter.okul çıkışı satılan eroin kokain gibi bağımlılaştıran ilaçlar çevre kusuru değimli.çocuğa’’gel knk iki sigara yakalım diyen arkadaşlar çevre sorunu değimli.Bakın eğer ki çocuk aile terbiyesini yani eğitimini kazanmış ise zaten o kişiye takmaz ve çevre sorununu def eder.bu tarz olaylara hiç mi hiç girmez…