Arama

I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
30 Eylül 2006       Mesaj #831
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
aPoCaLyPsEeE adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar benım explorer giriş sayfam 3 gun once pasif olarak kitlenmişti.uğraslarım sonucu tekrar aktif hale getırdım fakat mırc denılen programı actıgım an giriş sayfam mırc portal olarak degısıyo. bu konuda ne yapabilirim ? lütfen yardımlarınıza ıhtıyacım var.şimdiden teşekkürler

Mirc addonlarının içerisindeki basit bir kaç kod her açıldığında explorer başlangıç ana sayfanın değişmesini sağlıyor. Bunun için 2 çözümün var. Scriptin içersindeki kodu bularak silebilirsin. Diğer seçeneğin Mirci uninstal ederek kendine bu tür eylemler gerçekleştirmeyen başka scriptler kurabilirsin. Örn : İntel v6, Kelebek, Canavar vs vs. aratrsan kolayca bulabilirsin.

Alıntı
karovalesi adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. AMD Sempron 2500 işlemcim var. Ben onu aldığımdan beri 1,05 Ghz hızla çalışıyormuş .yeni farkettim. Overclock yaptım yavaş yavaş 2 Ghz e kadar test ederek çıkardım . 2Ghz e gelene kadar bi problem yoktu ancak 2 den sonra reset atmaya başladı. Ne yapmam gerekir. Çözümü var mı acaba ?? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Alıntı

Overclock işlemi işlemcinizin çalışacağından daha yüksek frekanslara çıkartılması ve gerilim değerlerinin değiştirilmesi ile yapılmakta, dolayısı ile işlemci daha fazla ısınıp daha çok işlem yapıcaktır, işlemciye zarar verme riskiniz var , mutlaka yapmak istiyorsanız, işlemcinizin sogutmasının iyi olması gerekmektedir

Burdan çıkardığımızda işlemci soğutucunun iyi olması gerektiği ve gerekmedikçe çokta önerilen bir seçenek olmadığı. Anakartın işlemcini destekliyormu ? Bios işlemci ayarlarını kontrol et.