Merhaba
MsXLabs'la rastlantı eseri tahminen 30 dakika önce tanıştım.Devlet Dairesinden emekliyim 23 yıldır seramik dekorlama sanatıyla ilgilenmekteyim.Boş zamanlarımda 23 yıl boyunca kap kacak süsledim.Mitolojik desenlerle.ayrıca kendi dizaynlarım da var.6-7 yıldır da takı tasarımı çalışmaları yapmaktayım.Ayrıca her çeşit boyama teknikleri ..Güzel Sanatları 18 yaşındayken kazandım ama şartlar el verip gidemedim içimde hep ukte olarak kaldı.18 yaşında devlet memurluğu sınavlarını kazandım ve bir baktım ki kaderim beni masa başı işlerine sürükleyivermiş.Kabullendim ve 21 yıl çalıştım.Bu arada boş zamanlarımda duyduğum kurslara hiç tereddütsüz katıldım .Daha sonra da bir baktım ki kendimi geliştirmişim.Hatta Halk Eğitimlerde yetişkinlere seramik dekorasyon kursları bile verdim.Milli Eğitim Personeliydim.Emekli olduğum için bu çalışmalarımı hobi statüsünden çıkarıp mesleğe dönüştürme kararı aldım.Seramik studyosu açma aşamasındayım.google 'da seramik fırınlarına bakıyordum sizin siteyi gördüm çok etkilendim ve karıştırmaya başladım 20 dakika sonra üye olduğumu gördüm.Sanırım burası tam benlik!Sanat kokusu aldım.hemen üye oldum.Sanırım bukadar yeterli .Daha fazla zamanınızı almıyayım.
İlginize çok teşekkürler.
Macik