SONSUZ ASKİMA....
Selam olsun sana, nemli gozlerimin ve umitsiz gunlerimin sebebi olan yar.Senden kilometrelerce uzakta bir eylul aksami yatagimin bir kosesinde huzunlu gonlumden kagida dokuldu benim hikayemi anlatan bu satirlar.
Ne zaman ansam seni ne zaman aklıma dussen, kalbim damarlarima kan yerine sevgi gonderir, butun bedenim sevda kesilir. Agirlasir adimlarim dolar gozlerim ve basim yere egilir. Dalarim o mutlu gunlere, kimi zaman gulumserim kimi zamanda icten bir ah cekerim kendimce. Gorenler beni deli zannetsede sen geldigin gibi hatirima kaybederim surumu kalemi kagidi alip, turkuleri calip, yazarim saatlerce.
Kimseye anlatamam kimseyle paylaşamam seninle geçirdiğim zamanları. Bir tek sessiz gecelerde karanlıklarla anlatırım bir tek onunla paylaşırım yalnızlığımı.
Seni gormeden kokunu bile bilmeden asik oluyordum her gorusmemizde.sesini duydugum zamanlar, gonlumun corak topraklarinda bir cicek filizlenmisti yillar sonra, neseleniyordum sacma sapan bahanelerle , seni dinlerken hayal ediyordum gozlerimde.
Sonralari ne cok sevinmistim ne cok mutlu olmustum. Gozlerimde canlandirdigim ayyuzune vurulmustum..
Hersey cok mukemmeldi, aramizda sıra sıra daglar uzun yollar olmasina ragmen ben sana deliler gibi asik olmustum. Sana gelme ellerini tutma hayalleri kuruyordum. Sen gelecem demistin. Sevincten cilgina donmustum ve gun sayiyordum. Seninde beni sevdigini zannediyordum.
Sonra nedenini bilmiyordum senden bir ses cikmiyordu uzuluyordum ve bir daha zor tamiri olacak bicimde kirilıyordum. Bir kac gun evvel gun saydiran sen simdi gelmiyordun ses vermiyordun sebebini anlamiyordum..
Hasretin gogsumde hapis olmuş bir kedi gibi disari cikmak icin icimi tirmalarken, dayanamiyordum bu acilara, anliyordum ki skilmistin benden ve sevmiyordun beni seni unutayim diye fazla uzulmeyim diye yasatiıyordun bunlari bana..yetmemis beni can evimden canim dediklerime vurdurmustun canimi oylesine yakmistinki olumcul hastaligimin verdigi izdiraplari unutturmustun....
Sen silmistin beni hayatiından coktan bahaneler urettin ama ben seni silemedim ben seni cikaramadim aklimdan..
Simdi seni hatırlatan heryerden seni hatirlatan herseyden kacip duruyorum ama nafile, her yer ismini hatırlatiyor,ay yuzunu kara gozlerini unutamiyorum iste napayim unutamiyorum seni...
Beni yokluguna ve sessizlige mahkum ettigin gunden beri , her gun boyle sacmaliyorum ve sana siirler yaziyorum okuyorsan eger egleniyorsundur eminim. eglen kara gozlum yeterki sen mutlu ol ben bunada raziyim...nasilsa ben uzun donulmez yolun yolcusuyum....ELVEDA....
ZEYNEP.......