Arama

ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
2 Ocak 2012       Mesaj #4
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba benim bir sorum olacak arkadaşlar. Bende asus netbook var dolayısı ile cd sürücü mevcut değil ve dosyalarımdan birini kurtarmam gerekiyor. Autocad yüklemiştim ve haliyle dayanamayıp çöktü. Nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda bana yardımcı olabilirseniz eğer çok memnun olurum. Acıkcası bu konularda pek bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla, Baran BABA

ERD Commander programının kullandığınız işletim sistemi ile uyumlu olan sürümünü indirin ve programı Flash Diske boot edin. Flash Disk bilgisayarda takılıyken bilgisayarı yeniden başlatın, Delete tuşu ile BIOS 'a girin. Boot ayarlarından birinci boot olarak USB Flash Disk seçin. ERD Commander sisteminiz açılacaktır. Açıldıktan sonra istediğiniz dosyayı yedekleyebilirsiniz. Dilerseniz sistem geri yükleme de yapabilirsiniz.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarım dondu ve ardından kapattım. bilgisayarı açtıktan sonra masa üstündeki bütün veriler yok olmuştu. bu verileri kurtarmamın bir yolu var mı. yardımcı olursanız çok makbule geçer... teşekkür ederim.

Bilgisayarım > C:\Users\KULLANICI ADINIZ\Desktop bu yolu takip ederek masaüstüne ulaşabilirsiniz. Dosyalarınızın silindiğini düşünüyorsanız sistem geri yükleme yapınız.

Alıntı
fatih12344 adlı kullanıcıdan alıntı

c de cok onemli bir odevim vardı 2 qun sonra hoca kontrol etcektı vee hersey calısıo ama masaustu sımsıyah hıc bıse qorunmuo napcam ben yardımcı olurmusunz:s

Bu durum birçok şeyden dolayı kaynaklanabilir. Alternatif çözümlerden birkaçını yazayım. CTRL + ALT + DELETE kombinasyonu ile görev yöneticisini başlatın. Görev yöneticisindeki Dosya sekmesinden 'Yeni Görev' e tıklayıp açılan yere explorer.exe yazın.

- birden fazla anti virüs programı kurduysan bu hatayı alabilirsin. anti virüs programlarını kaldırın.

- yine aynı şekilde Görev yöneticisinden Dosya > Yeni Görev(Çalıştır...) kısmına "sfc /scannow" komutunu yazıp "Enter"a bas. Windows klasörü onarılacak.

- Farklı bir tema kullanıyorsanız kullandığınız temayı iptal edin.

- Bu çözümler faydalı olmadıysa sistem geri yükleme yapın.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ