Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2012       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yorumları okudum ve baktım ki, kimse adam akıllı birşey yazmamış, ben yazıyım.
İlk olarak şu açıdan bakalım, bu mebi atanız kurdu değil mi? Peki niye kendini kötü göstertsin? Tabiikide iyi gösterecek
Kemalistlerin yazdıkları:
Atatürk olmasaydı, atatürk olmasaydı, atatürk olmasaydı. Başka? Peki ben söyliyem atatürk olmasaydı gavurlar ülkeyi ele geçirseydi nolurdu.

İlk olarak harf inkilabı yapıp halkı cahil ederlerdi (Kuran alfabesi zor değildir 8 yaşındaki çocuk yaz tatilinde gidip bal gibi öğreniyor zaten gerçekten alfabeyi Türkleştircek olsalardı kök alfabesi getirilirdi)
Sarık, çarşaf gibi İslam'a aykırı olan her türlü giyim tarzını kaldırıp yerine şapka gibi yahudi kıyafetlerini getirirlerdi (Kim bir kavme benzerse o da onlardandır hadis-i şerif).
Dini eğitim veren medreseleri ve akedemileri kapatıp yerine okullar ve üniversiteler açarlardı ve darwinin o saçma teorisini öğretirlerdi.
Genelevler açıp halkı sapıklaştırırlardı
İçkiyi serbest bırakıp halkı alkolik yaparlardı.

Bu liste dahada uzatılabilir değil mi? Peki atanız bunları yaptı mı? Yaptı. Bu ülkeyi atanızda kurtarmadı aslında her neyse kurtarsa bile onun yaptığı bir kadını tecavüzden kurtarıp kendisinin tecavüz etmesine benzer. Ayrıca atanızın 50 den fazla mason nizami duruşuyla poz verdiği resimler var buyrun araştırın.