Arama


Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
16 Ocak 2012       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Gelinliğe Uygun Saç Modelleri
Gelinlik seçimi kadar önemli olan diğer bir konuda gelin saçıdır. İşte gelin saçı için dikkat edilmesi gerekenler..
İlk şey kuaför seçimini doğru yapmaktır. İlk tercihiniz her zaman gittiğiniz güvenilir bir kuaför olmalıdır. Eğer böyle bir kuaför yoksa arkadaşlarınızın önerilerini dikkate alabilirsiniz. Hiç bilmediğiniz bir kuaföre gitmeyi tercih etmeyin. Kuaföre karar verdikten sonra düğün gününden en az bir hafta önce görüşüp randevu almayı unutmayın. Kuaförünüzden nasıl bir saç modeli istediğinizi bilmek ve bunu kuaförünüze anlatabilmek de çok önemli. Önceden çok beğenip kafanızda tasarladığınız gelin saçı uygulamadan sonra hiç hoşunuza gitmeyebilir. Bu yüzden arkadaşlarınızın ve kuaförünüz size yakışacağını düşünüp size önerdiği modellere açık olun. Bu gibi nedenlerden dolayı kuaförünüzle önceden mutlaka bir deneme saçı yaptırın. Düğün gününün karmaşası içinde, saçınıza uygulanan model size yakışmazsa farklı bir model denemeye zamanınız kalmayabilir.

gelin saC3A7 modeli 2 450x585

Boya, perma gibi bir değişiklik düşünüyorsanız, bunu asla düğün gününe bırakmayın. Çünkü bu tür değişiklikler zaman geçtikçe saça daha çok oturur. Ve ufak hatalar yanlışlıklar düğün günü canınızı oldukça sıkabilir. En iyisi bu gibi değişikliği bir hafta öncesinden saçınıza uygulamak olacaktır.
Saç modelinizin gelinliğinizle düğün mekanıyla ve sizin kişiliğinizle uyumlu olmasına dikkat edin. Çok abartılı bir saç modeli içinde kendinizi rahat ve mutlu hissetmeyecekseniz öyle özel bir günde o saç modelini denemeyin. Ya da çok sade bir nikahta abartılı modeller denemeyin.

Sen sadece aynasin...