Arama

Metin2 - Tek Mesaj #30

LasTKilleR - avatarı
LasTKilleR
Ziyaretçi
18 Ocak 2012       Mesaj #30
LasTKilleR - avatarı
Ziyaretçi
1 Level - 5 Level Arası

1 lvlden 4 lvlin %70 ine kadar güzel slotlu az adamlı bir yerde kasıyoruz.Bu süre zarfında av görevlerini yapın ki keşiş-miğfer-kalkan ı alıp güclenebilesiniz.%70 e geldiginde biyologa gidip ilk biyolog görevini yapıyoruz.Bu bize ex ve para kazandırıcak.Bu görevin sonunda 5 lvl olacagımızdan şehire pot almaya ve skill açtırmaya gideceğiz.Size tavsiyem kalkan ve miğferinizi + basın.Tabiki 60-80 civarı kücük pot aldıktan sonra.Ve tekrar kasmaya gidiyoruz

5 Level- 9 Level Arası

Bu lvller arasında Mavi kurt-Aç Mavi kurt-Alfa vs. ların bolca bulundugu bir yerde kolaylıkla kasabilirsiniz.Mumkun oldugunca görevleri yapmanızı tavsiye ederim.9 lvl oldugunuzda demir plakanız var ise aşağıdaki talimatlara uyun yok ise 10 a kadar kasıp giyotininizi takın ve aşagıdaki talimatlara geçin

10-13 Level Arası

Bu lvller arası sizi biraz uğraştırabilir.Fakat yapacak pek birşey yok aç boz ayı aç alfa gri kurtlar ve görev yaparak kasın.Görevlere agırlık vermenizi tavsiye ederim.

13-18 Level Arası

Evet bu level aralıgında ayı türlerinde kasıcaz.Siyah ayı-Kahaveringi ayı ve bunların açları arasında 18 lvle kadar kasmamız gerekmektedir.15 lvl oldugunuzda en az +4 isterseniz +5 ve +6 olması zararınıza örümcek mızrağı takmayi unutmayin.18 oldugunuzda en az +4 isterseniz +5 ve +6 olması gereksiz kaplan plakanız ile yeni maceralara atılmaya hazırsınız

18-20 Level Arasi

Evet 1.köyde maceramız kaldıgımız yerden devam ediyor.Şimdi sıra se-rang avında 1. köydeki se-rang mahallesinde ava çıkıyoruz.Se-rang agırlıklı komutan-general-mi-jung-jin-hee-en-jung ve moralsizlerde 20 ye kadar kasacağız.Belki diyenler olur 18 olmuş neden bakrada kasmasın? Evet bakrada kasılabilir fakat bu yazdıklarım yeni açılan serverlere daha uygun gider ki bu durumda bakrada daha yavaş kasacagız.Ayrıca se-ranglardan kazandıgımız para ve potlar bize uzun süre yetecektir.Evet nihayet 20 lvl.Artık kişisel tercihlere göre geniş kılıç veya kargı giyeceğiz.Ve metin2 heycanı bakrada kaldığı yerden devam edicek

20-36 Level Arası

Evet 16 lvl tam 16 lvl bakrada kasacağız.20 oldugumuzda burada güzel slotları olan bi kordinat bulup kasacağız.Lvl lvl itemlerinizi geliştirmeyi unutmayın.25 de tırpan 26 da aslan plaka 30da dolu-kdp.Dolu-kdp yoksa 32 de askeri 34 de ölümcül 36da baltali-sahte..İtemlerinizi sürekli geliştirmenizi + basmanızı tavsiye ederim.Atınızın zırhlı olmasını istiyorsanız 20-25 arası madalyona gitmenizi tavsiye ederim.(Bedenseller 24 gibi giderse zorlanmaz).Ki ben 25 olur olmaz at almanızı,atınızı her gün lvl atlatmanızı,seviye 11 olur olmaz atınızı zırhlamanızı tavsiye ederim..

36-40 Level Arası

Eğer serveriniz yeni değil sürekli soo varsa so'da kasmanızı tavsiye ederim.Eğerki serveriniz yeni ve soo kurulu değilse o zaman çöle gitmelisiniz..40 oldugunuzda dolu ve kdpsi olmayanların büyük balta takmaları cok önemlidir..

40-42 Level Arasi

Bu lvl aralıgında herkesin cölde kasmasını tavsiye ederim.Atak ve defans bakımından artık gücünüzü belli eden lvllerdir bunlar.42 oldugunuzda ejder plakanızı takıp gücünüze göre kasmaya devam edin.

42-48 lvl arası

Bu durumda 45 e kadar çölde kasmanızı öneririm.45 ten sonra eger çöl soodan daha iyi ise çöle devam edin.Fakat eğer soo daha iyi ise sooda kasmaya gidin.48 olana kadar belirlediğiniz yerde kasın.Atınızı itemlerinizin lvlleri yükseltmeyi ve + basmayı unutmayın..

48-54 Level Arası

48 den 54 e kadar örümcek zindanında kasacağız.Gücünüzün yettiği örümcekleri kese kese level atlayıp güçlenmeye çalışacagız..Bu lvl aralıgında item yapmak exp kasmaktan daha önemlidir çünkü yakında kata çıkma vaktiniz gelecek.Eğer atınız bu levelden önce zırhlanırsa zırhlanır zırhlanmaz örümcek zindanına gitmenizi tavsiye ederim.54 olduğunuzda kendinizi item bakımından oldukca geliştirmeniz önemlidir çünkü 54 kata cıkmak icin ideal lvldir.Eğer ben ep alamam kata çıkamam diyorsanız 62 ye kadar kırmızı odada kasmalısınız.

54-62 Level Arası(EP Almayanlar İçin)

Yukarıdada söylediğim gibi kırmızı odada kasmaya çalışın.Biraz daha zorlansanızda kasabilirsiniz

62- 85 Level Arası(EP Almayanlar İçin)

62den sonra dönüşüm küresiyle kızıl ormanda kasmanızı tavsiye ederim.

54-85 Level Arası(EP Alanlar İçin)

54 den 85 e kadar 2. kat size yetecektir.85 e kadar katta kasıp dönüşümünüzü,itemlerinizi,masterlarınızı geliştiriceksiniz.Ve 85den sonra katta kasmak çok zordur..

85 Level Ve Üzeri

85den sonra kızıl ormana gidiceksiniz.Canavarları kendiliginden daldıgından hızlı kasabilirsiniz.Ayrıca metin keserek item kazanabilirsiniz. Kızıl ormada fazla kasılamıyorsanız Buz Zindanını Tavsiye Ederim.