Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
11:12, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Salı, 09 Aralık 2025 - 11:13
Arama
MaviKaranlık Forum
Öğrenci otomasyon şifremi unuttum ne yapabilirim?
-
Tek Mesaj #45
LaDyGaGa
Ziyaretçi
18 Ocak 2012
Mesaj
#45
Ziyaretçi
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Müracaat Bankosuna başvurularak, "Öğrenci Kimlik Kartı Kayıp (Zayi) Bildirim Formu"alınır ve doldurulur.
Form üzerinde doldurulması gereken alanlardan biri, Öğrenci Kimlik Kartı Seri Numarası alanıdır. Bu bilgi, yine aynı başkanlık bünyesine yer alan Diploma, Kimlik ve Dökümantasyon birimine bizzat başvurularak öğrenilir. (Eğer, Öğrenci İşleri Otomasyonu Bilgi Sistemi Veri Tabanında mevcut olan ve halen kullanılan fotoğrafın yenilenmesi isteniyorsa, başvuruda yeni fotoğraf bulundurmalı, yeni fotoğraf Diploma, Kimlik ve Dökümantasyon Birimi yetkilisine verilerek mevcut fotoğrafının değiştirilmesi bildirmelidir.) Eğer fotoğraf değişikliği yapılmayacak ise fotoğraf istenmez, öğrencinin sistemde kayıtlı eski fotoğrafı kullanılmaya devam edilir.
2)-
Bu form üzerindeki ilgili alanlar doldurarak Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 'na onaylatılır.
3)-
Form Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca onaylandıktan sonra, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürerek ilgili birime onaylatılır.
4)-
Yerel Bir gazeteye "Öğrenci Kimliğim Koyboldu Hükümsüzdür" cümlesini ihtiva eden bir kayıp ilanı verilir.
5)-
Garanti Bankası nın Denizli'de bulunan herhangi bir şubesinden 047-629 65 07 numaralı PAÜ. hesabına 10 YTL Kayıp Kimlik Harcı ödenir.
6)-
Belgelerin hazırlanmasından sonra, Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Müracaat Bankosundan alacağı matbu form (Form-2) doldurularak, yeni kimlik kartı verilmesi istenir. Form'da Öğrenci Numarası, Okul ve Bölüm/Program adlarının yazılması zorunludur. Form ekinde bulunması gereken zorunlu belgeler şunlardır;
a. Kimlik kayıp/zayi bildirim formu.
b. Kayıp ilanının yer aldığı gazete.
c. Kayıp Kimlik Harcı Ödendi Dekontu.
7)-
Doldurulan form ve ekindeki evraklar, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Büro ve Sekreterlik
birimine veya Müracaat Bankosuna teslim edilerek, kimlik kartının yaklaşık olarak hazırlanma zamanı öğreneilir. (yaklaşık 10-15 gün) Belirtilen tarih aralıklarında yeni kimlik kartı Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Başvuru Bankosundan veya ilgili okuldan imza karşılığında teslim alınır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 11:13
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...