Arama

Labneli Peksimet Tarifi - Tek Mesaj #1

GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #1
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Hamur İşleri_Labneli Peksimet

20rzd

Malzemeler

400 g labne peynir
1 su bardağı zeytinyağı
100 g tereyağı
1 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı susam
Aldığı kadar kepekli un
1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı

Tüm malzemeler derin bir kapta kulak memesi yumuşaklığında yoğurulur. Oklava yardımıyla 1 cm kalınlığında açılır, baklava dilimi şeklinde kesilir ya da çörek şekilleri verilerek 170 derece fırında 20-25 dk pişirilir..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.