Arama


Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
23 Ocak 2012       Mesaj #6
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Altınbaş’tan Özel Tasarım Alyanslar



altC4B1nbaC59F alyans6

Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş; evlenirken benim aşkım paha biçilemez diyenlere görkemli pırlanta ve alyans seçenekleri sunuyor.
Ölümsüz aşkın simgesi olan mücevher; “evet” derken, Altınbaş’ta alışıla gelmişin dışında karşımıza çıkıyor. Mücevher tutkunları Altınbaş’ta, aşkı ifade etmenin pek çok şeklini bulabiliyor. Farklı tarzlardaki alyans koleksiyonları çiftleri bekliyor.
Evlenecek çiftler için her detayı düşünen Altınbaş, alyans çeşidinde dünya trendlerini takip ediyor. Türkiye’de pek çok ilki gerçekleştiren Altınbaş, çiftlerin fotoğraflarının yer aldığı Portre Koleksiyonu ile yine bu sezonun alyans trendini belirliyor.

Yeni bir üretim tekniği ile üç renk altının, her biri ayrı bir alyansmış gibi üretilip, özel bir teknikle birleştirilerek hazırlanan TriAmor Koleksiyonu, farklı ve modern çizgisi ile Destan Koleksiyonu evlenecek çiftlere eşsiz desenler, renkler ve modeller sunuyor.
Altınbaş diğer pırlantalı ürünleri ile evlenirken gelinlere özel modern, klasik, şık ve zarif alternatifler sunmaya devam ediyor.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...