merhaba,
Ben FATMA AKCA.yakalşık bir sene önce bana köşe tümörü teşhisi kondu.şuan 60 yaşındayım.daha önce hastahane geçmişim olmadığı için hastahaneler ve ameliyat konusunda korkumu yenemedim.hastalığımda erken teşhis olmasına rağmen doktorum bana ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası olası bütün riskleri detaylı bi şekilde anlattı.korkumdan dolayı 1 sene ameliyat olamadım ve ayağa kalkamadım.gün geçtikçe ağrılarım arttı ve tümör büyüdü.doktorum çok iyi , hastalarına ilgi ve alakayı eksik etmeyen bir kişiliğe sahip.tek tek özenle bütün hastalarıyla ilgilenen iyi eğitimli bu alanda da amerikada çeşitli çalışmaları olan güler yüzlü bir doktor.DOKTORUM HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTAHANESİNE BAĞLI BURÇAK BİLGİNER.kendisinin doktorum olup benimle ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum.şuanda hiç bi ağrım olmaması gibi ayağada kalktım.1 sene önce ameliyat olmadığım içinde çok pişmanım.benimle aynı durumda olan arkadaşlarıma sesleniyorum ameliyat olmaktan fazla korkmayın ben korkularımın yersiz olduğunu anladım.şimdi yatakta geçen 1 sene me yanıyorum
NOT

OKTORUM''BURÇAK BİLGİNER''İN ÖZ GEÇMİŞİ ALTTADIR
Doç. Dr. Burçak Bilginer
BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ
Ankara Atatürk Anadolu Lisesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini 2005 yılında tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Nörolojik Bilimler ve Psikiyatri Enstitüsünde Klinik Nörolojik Bilimler Tezsiz Yüksek Lisans “Epilepsi Cerrahisi” programını tamamladı. Amerika Birleşik Devletleri Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Kliniğinde Epilepsi Cerrahisi ile ilgili klinik çalışmalarda bulundu. 2008 yılında Nöroşirürji Yardımcı Doçenti olarak atandı.
Başlıca ilgi duyduğu konular arasında çocuk beyin cerrahisi ve epilepsi cerrahisi bulunmaktadır.
NOT:ŞUAN KENDİSİ BAŞHEKİM YARDIMCILIĞINA TERFİ ETMİŞTİR ONU KUTLAR VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ...