Arama

BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012       Mesaj #52
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR BENDE NBA 2K12 'Yİ YÜKLİCEM AMA ÇALIŞMADI CD'Yİ TAKTIM. BEKLİOM AMA SONUNDA LÜTFEN SÜRÜCÜYE DİSK TAKIN DİO. GERİ GÖTÜRDÜM CD'CİYE O TAKTI. KENDİSİNDE ÇALIŞTI Msn Sad LÜTFEN YARDIM EDİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aldığınız oyun DVD ise ve sizin optik sürücünüz CD ise açamazsınız doğal olarak. Böyle bir durum söz konusu ise tabi.
Bunun dışında okumuyor ise optik sürücünüz kapağını açıp içerisini temizleyin ıslak bir mendil ile. Yine de okumuyorsa sürücünüz kablolarında yada kendisinde problem vardır. Optik sürücüler kolay bozulan ürünlerdir ayrıca.

Alıntı

abi nolur yardım edin yaa bilgisayarım dvd okumuyor nolur bi şey söyleyin acilllll

Biraz açıklayıcı olursanız size en azından alternatif deneme seçenekleri sunabiliriz. Onun dışında dvd'im okumuyor yardım edin gibi bir soruya cevap vermemiz mümkün değil normal olarak.

Alıntı

arkadaşlar benim bilgisayarım cd okuyor dvd film de okuyor ama dvd oyun okumuyo bunun nedeni nedir?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????

Bazı CD ve DVD'ler otomatik (autorun) olarak karşınıza gelir kendiliğinden. Bahsettiğiniz DVD oyunuda eğer orjinal değil ise direk otomatik karşınıza gelmiyordur. Bilgisayarım'a girip kendiniz girmeyi deneyin. Aynı şekil'de ise durum sadece o DVD'de sorun vardır muhtemelen.