Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
06:57, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Perşembe, 16 Mayıs 2024 - 06:57
Arama
MaviKaranlık Forum
Erzurum
-
Tek Mesaj #18
DERUNİ
Ziyaretçi
2 Şubat 2012
Mesaj
#18
Ziyaretçi
ERZURUM'UN PESTİL ÇULLAMASI
Malzemeler
Yeterli miktarda dut pestili, bol yumurta ve tereyağı
Hazırlanışı
Pestil el ile küçük parçalar halinde yırtılır derin bir kaba konur üzerine yumurtalar kırılarak iyice karıştırılır bu şekilde yumurtaları çekmesi için bir müddet bekletilir.Tereyağı teflon tavada iyice kızdırılır bekletilen malzeme tavaya dökülerek her iki tarafı iyice kızartılarak pişirilir ve sıcak servis yapılır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 06:57
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...