Arama

Mutfak Dekorasyonu - Tek Mesaj #6

Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
3 Şubat 2012       Mesaj #6
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Mutfak Dekorasyonu

mutfak2

Mevcut mutfağı mı iyileştiriyorsunuz ya da yeni bir mutfak tasarımı mı yapıyorsunuz? Yeni bir dekorasyon yapıyorsanız,dolapların kullanışlı olması önemlidir.

Mutfaklar sadece yemek yapmak ve yemek için kullanılmıyor. Mutfakta öyle zaman çok zaman geçiriliyorki bir oturma odası kadar mühim mutfak tasarı mı da.

Varolan bir mutfağı iyileştiriyorsanız da küçük dolaplar,çekmeceler,sebzelikler,portatif raflar işinize çok yarayacaktır.

Mutfak tasarımında planından malzeme ve aksesuar seçimine kadar birçok unsurun dikkate alınması gerekiyor. Mermerin üstüne sıcak birşey konulacağı göz önünde bulundurularak seçilmeli ya da yağ tutmayan mutfak taşları tercih edilmelidir. Mutfak için ayrılan alan küçükse, Amerikan ya da açık mutfak tipi ideal bir çözümdür. Bu tip mutfaklarda yaşanan en büyük sorun yemek kokularının salondaki eşyalara sinmesi ve her zaman düzenli bir mutfak göünümü sergilemek zorunda olunmasıdır. Güçlü bir aspiratörle koku sorunu halledilebilir ancak kapalı bir mutfakta bulaşıklar makineyi dizilmeyi bekleyebilir ya da salata malzemeleri salata olmayı. Ama oturma odasından görünen bir mutfağın daima düzenli olması gerektiğidir gerçek olan.

Sen sadece aynasin...