Arama

Bitkisel Kapsüller - Tek Mesaj #18

biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
3 Şubat 2012       Mesaj #18
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
Cod Liver Oil Capsüles

cod liver oil, morina ve somon balıklarının beyin ve karaciğerinden elde edilir.
bu ürün bizim eskiden beri kullandığımız en güçlü balık yağlarından biridir.
özellikle gelişim çağındaki çocuklarda otonom sinir sistemi gelişimi, kemik yapısının güçlenmesi için önemli bir destektir. balık yağı, vücut tarafından tuzla emilen ve en verimli kullanılan vitaminlerdendir. içerisinde bulunan d vitamini ile kalsiyumun emilme oranını arttırarak iskelet sistemimizi, diş ve tırnaklarımızı güçlendirebilir. a vitamini aracılığı ile de sinir sistemi ve kalp sağlığını koruyabilir.
bu ürün özellikle çocuklardaki gelişimi destekleme, amacı ile hazırlanmıştır.

ayrıca boy uzatma ve kilo arttırıcı olarak da çok başarılı bir gelişmeye destek üründür. cod liver oil , kolestrolün dengelenmesine, damar esnekliğinin korunmasına,kan dolaşımının hızlandırılmasına, beyin işlevlerinin düzenlenmesine ve kalp sağlığının korunmasına yardımcı olmaktadır.
sıvı olarak alınan balık yağı boğazımızdaki iyi huylu floraları da güçlendireceğinden boğaz enfeksiyonlarına yol açabilmektedir. fakat cod liver oil mide içinde eriyebilen yumuşak jel kapsül içerisinde alınacağından bu tür yan etkiler görülmemektedir.
kullanım alanları:
morina balığından vücut için gerekli olan iyot miktarı karşılanabileceğinden ıq 'yu yükseltebilir. beyin hücrelerinin gelişimini sağlayabilir.

kalp-damar sağlığını destekleyebilir. balık yağı vücudun birçok hayati fonksiyonunda koruyucu rol oynamaktadır.
sağlıklı vücut ve zihin gelişimini desteklemektedir. retina gelişimini sağlamaktadır. öğrenme güçlüğünü gidermede kullanılmaktadır.

yetişkinlerde kilo almaya yardımcı olur bağışıklık sisteminin gelişiminde etkilidir. depresyon ve anksiyete ve uykusuzluğa olumlu etkisi olabilir. çocuklarda iştahsızlık, kilo kaybı gibi durumlarda kullanılmaktadır.

gıda takviyesidir, ilaç değildir.

Balık Yağı Kapsülü
Düşüncene katılmam şart değil, düşünceni anlatman için savaşırım...