Bu sene Okulumu değiştirdim....Yeni Okuluma girip girmez Bütün erkekler Bana Yavşyordu.. Her tenefus Yanımdaydılar.. onların Arasında Beni Hiç Kimse Etkilemedi... Ama bir çocuk vardı butun erkeklerden Bir tek o Yanıma gelmedi bir tek o İsmimi Sormadı .. O çocuk Bana çok değişik gelmişti.. Yakışıklı , akılı ama ayni anda da Her şeyi kendinde Saklayan Biriydi..Bütün Duygularını Kendinde Saklıyordu.... Bir kaç Kez onun Bana baktığını fark etmiştim..uzun sürmedi bu bakışlar ...3 Gün Geçti Öğle teneffüste bana çikma teklifi etti .. Ben kabul ettim... Ve çok mutluydum.. Dünyanın en mutlu insanmışım gibi geliyordu bana... bir buçuk hafta Çiktık Sonra o ayrıldı... Son sözü de buydu.. 'Seni seviyorum ama daha ilerine Layıksın' ... Ona çok Kızmıştım...Ve onun en yakın arkadaşlarından birisiyle çikmaya başladım... Çocuğun kıskandığını Anlayince Öbüründen ayrıldım ... Salak gibi onun bana bir kez daha çikma teklifi ediceğini bekliyordum ... Ama etmedi ... Bir gün Biz Onun Arkadaşıyla konuşuyorduk
( Eski Sevgilim olan ) Sevdiğim çocuk de Gördü.. Yüzüme karşı Siz Barışın en iyisi dedi.. Ona inat barıştım.... Sonra Sınıfımızda Hoca yerlerimizi değiştiriyordu Ve tesadüfe bak sevdiğim çocukla Yan yana oturuyoruz..Bir kaç hafta geçti Sevgilimden ayrıldım...
Sevdiğim Çocukla de Facete hep konuşuyorduk... Beni seviyormuş gibi Gibi konuşuyordu ...Sonralar Herkes Benim onu sevdiğimi öğrendi... Ama o eskısi gibi davranıyordun arkadaş olarak... Bizi Ayarlamaya Çalısyorlardı o İstemiyordu Dersler yüzünden çikmiyorum Fln diyordu..
Sonra O benim arkadaşıma çikma teklıfi etti o an cok kötüydüm kendimde degildim .. Ağlamaktan gözlerim şişmişti.... Okula geldigim zaman onun bir cocukla idaya girdiğini öğrendim Kim o kızla daha erken çikar diye... Bu beni daha daha cok kırdı .. Onla konuşmiyordum ...Rehberliğe gittim... Rahatladım biraz.. Hep onun peşinden koşyordum. ama karşılık vermıyordu.. Benle konustuğu zaman davranışlarından beni sevdigi belliydi.. ama ona birisi sorduğunda hayır sevmıyorum diyor.
On beş gün Tatile gircektik.. Ve bir Cocuk Bana onla ilgili iftira attı.. Sanki o benimle çikarken 5 tl sine idaya girdi.. Ben inandım gittim sewdigim cocuya Şerefsiz Dedim... O her şeyi Öğrendikten Sonra Gitti Yalan söyleyen çocuyu benim Gözümün önunde Dövdü. Şimdi ben ona bir şey sorduğumda ya ters cevap veryor ya duymamazlıkatan geliyor.. Onu yolda gördüm.. O beni fark edince Yolunu değiştirdi.. Artık ne Yapıcagımı bılmıyorum......