Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2012       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim en düşük notum 85 din.sonra 92 fen.başarılı olmamın nedeni,dersi derste dinlemem.senenin başından beri matematik dışında test çözmedim.konu anlatımlarına bakmadım.dershaneye de gitmedim.sınavlara 1 hafta önceden de çalışmadım.sınavdan 1 gün önce isteyerek (gerçekten isteyerek,inanarak yaparım ben derseniz olmaz.sadece isteyin.ders çalışmanız gerektiğini,çalışmazsanız,istemezseniz çok düşük alacağınızı düşünün) ben sadece sınavdan bir gün önce 3'ten 8-10-12'ye kadar tekrar yaparak çok iyi oldum.benim eksiklerim şu,test çözmüyorum.her gün konuyla ilgili test çözmem lazım.tekrar yapmaktan kitap okuyamıyorum.bu aslında o kadar da kötü değil.günü gününe tekrar yapmadığı için ezberlemediğim şeyleri 1 güne sığdırmak zorunda kalıyorum.bu benim 3 saatimi alıyor.onun yerine öğrendiğim gün ezberlesem zaman tasarrufu.bir de ben sınavdan önceki gün yemek bile yemiyorum.bu tabi kötü bir şey.sınavlarda yanlışın genelde büyükten küçüğeyi küçükten büyüğe okuma gibi şeyler.ya da gelmediğim gün işlediğimiz şeylerden.okula gitmekten nefret eden bir öğrenciyim,ama ders işlendiği için gidiyorum.gitmezsem derslerden geri kalırım diye gidiyorum. ben eksiklerimi tamamlarsam çok iyi bir öğrenci olabileceğime inanıyorum.şu an okul birincisiyim.ama daha fazlasını istiyorum.elimdekiyle yetinmiyorum. şimdiki öğretmenlerim beni sevmedikleri için (sadece haklı olmadıkları yanlarını söylüyorum ) sözlümü düşürüyorlar.ancak sınavlardan kurtarıyorum. şimdi benim dediklerimi yapın.en önemlisi ise dersi derste dinleyin not alın. ben bu yazımı kopyalıyorum.böylece kendi eksimlerime tekrar tekrar bakıp,yaptığım yanlışları nasıl düzelttiğime bakacağım.ha bir de,bilgisayardan uzak durun.bilgisayarı günde 3 saatten en fazla 1 saate indirdim.bu yazı 10-15 dakikamı aldığı icin 45 dakikadır bilgisayar başındayım. facebook,twitter ve size yaramayan hangi sitede hesabınız varsa kapatın. girmeyin,girmemeye çalışın.ya da tekrar,ödev ve sorunuzu çözdükten sonra yarım saat oturun.ha bir de, bir arkadaşım çok soru çözdüğünü,çok anlatım okuduğunu söylüyor.ancak kafam almıyor diyor.nedeni ise derste konuşması.ben beşinci sınıfı sadece test ve sınıfta ders dinleyerek geçtim.ortalamam 97.68 önceki sene 98.7 idi. 6.sınıfın bu döneminde daha fazla çalışarak 99 yapmaya çalışacağım. inşallah başarırım.yazım uzun oldu,ama tamamı gerçek oldu. okuduğunuz için teşekkürler.başarılı olursanız bu konuya tekrar yorum yapın.sevinirim Msn Happyha bir de,televizyondan uzak durun.sürekli takip ettiğiniz dizi olmasın.olsa da cumartesi günü akşam olsun. böylece dersinizi etkilemeden izleyebilirsiniz.okuduğunuz için çok çok çok teşekkürler Msn Happy