Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2012       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar.
Ben bir Rus'um. 20 yıldır Türkiye'de yaşıyorum. Bu forumdaki konu ile ilgili hemen hemen her şey okudum.
Lütfen rica ediyorum genelleme yapmayın ve kimlikler ırklara değil, insanlara yapıştırın. İnanın Rus kadınlar o kadar da mükemmel değildir (kendimden biliyorum). O güzel "Şiriniyeler" bir iki yıl içerisinde cadalozlara dönüşebilir. O kadar kolay değil. Ne kadar çok boşananlar var, haberiniz var mı? Ayrıca, Türk kadınlar da hepsi aynı değil. Hatay'da, İzmir'de, Trabzon'da ve Edirne'de yaşayan kadın tipi aynı mı? Hepsi çok farklı, gelenekleri bile. Bırakın ülke, aynı apartmanda bile iki çok farklı tip yaşayabilir. Enteresan, ama bu sadece Türkiye için geçerli bir durum. Çok ortada kalmış bir ülke çünkü. Bu yüzden benim için Türkiye ne Asya ne de Avrupa. Burası Avrsaya. Herşey ve herkez var. Bölemezsin ve genelleme yapamazsın. Mümkün değil.
Ayrıca bu tür polemikler Türkiye'de ya şayan Ruslar için son derece negatif bir sonuçlara yol açabilir bence. Siyah mı daha iyi, beyaz mı, tartışma gibi. Çok saçma. Bu tür polemiklerden dolayı Türkiye'de bir Rus=o...u, bir Kürt = terörist, Fransız - a....a....a... bu aralar hiç uğramasın, malum soykırım mevzusu...
Hep düşünüyorum... Türkiye... Dünyanın medeniyetler beşiği... Başka yok böyle bir yer... Nasıl oldu da, burada insanlar bir birinden bu kadar nefret eder. Niye ırklar, niye Bireyler ön planda değil, bu kadar mı üçüncü dünya ülkeyiz?