Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2012       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir de yukarıdaki alıntılara dayanamadım, yorum yapmam lazım;
RUS KADINI İLE TÜRK KADINI ARASINDAKİ FARK
1-RUS KADINI TOPUKLU AYAKKABIYI ESTETİK İÇİN GİYER- TÜRK KADINI İSE SADECE BOYUNU UZUN GÖSTERMEK İÇİN
1-Bir Rus olarak topuklu sadece düğünde ve özel gece giyerim, ki sanıldı gibi, her Rus 1,75 değildir. Bir altmış boyum var ve boyumu seviyorum. Zaten, eşim de uzun boylu değil. Sıkıntı yok, yani... Ayrıca Türk kadına gelince, az önce çocuğumu okula bıraktım. 3 tane yaklaşık 1,75 boylu topuksuz spor ayakkabı giyen güzel ve gayet bakımlı Türk anne ile biraz sohbet ettim...
2-RUS KADININI ALLAH ÖZENE BEZENE YARATIR-TÜRK KADININI İSE ESTETİK CERRAHİ MEHMET UZUN BAŞTAN YARATIR.
2-Hiç katılmıyorum. Güzeli de var, çirkini de.. Ayrıca zevk meselesidir. Bir çok insan bilmez, ama bazı Rus ve Avrupalı erkekler esmer kadınlara hasta... Hiç unutmam Rusya'da iken lisede okurken sınıfımda esmer bir kız vardı. Çok güzel esmer kızlar var, ama bu gerçekten çok çirkindi. Ve erkekler arasında tipinden dolayı inanılmaz popülerdi...
3-RUS KADINI GENELDE SARI SAÇLI MAVİ GÖZLÜ HİLAL KAŞLIDIR-TÜRK KADINI İSE KARA SAÇLI KARA GÖZLÜ KALIN KAŞLIDIR.
3-En büyük yanlış. Yok böyle bir şey, Rusya İskandinavya değil ki. 75 yıl Orta Asya ile toprak paylaşınca, ortaya beyaz tenli esmer kızlar ve tam tersi ortaya çıkmış. Hilal kaş konusunda da büyük yalan. Size BÜYÜK bir sır açıklamam gerekir. Ruslarda vücutta kıllar çıkmadığı gibi, kaşlar da çok çıkmaz, seyrek olur. Yani bu kaş konusunda biz yerli-yabanci Memhet Uzunlara gideriz.
5-RUS KADIN YEMEK YER AMA DAHA SONRA SPOR YAPARAK ERİTİR-TÜRK KADINI İSE HOMİDİ GIRTLAK YİYİP YAN GELİP YATAR.
Yani…, biraz yeni nesil ve kentte yaşayan hem Rus hem Türk kadınlar için geçerli…
6-RUS KADINI SADECE EĞLENMEYİ SEVER-TÜRK KADINI EĞLENİRKEN BİR DE KAPRİS YAPAR.
Katılırım. Ancak benim çevremdeki (çevremden kaynaklanıyor) Türk kadınlar kocaları ile birlikte alkol kullanır ve gayet güzel ellenirler.
7-RUS KADINI AĞDA YAPMAK VE SAÇ BOYAMAK İLE UĞRAŞMAZLAR SAÇLARI ÇOK DOĞAL OLDUĞU İÇİN ÖYLE BİR SORUN OLMAZ-TÜRK KADINI İSE BELLİ BİR YAŞTAN SONRA SAÇ RENGİNİ SÜREKLİ DEĞİŞTİRİR VE HERDEFASINDA KOMİK OLURLAR.
Bu da saçmalık. Her normal Rus kadın değişmeye sever. Benim doğal çok güzel sarı saç rengim var. Ama inanın, böööö geldi. Ben de bazen esmer, bazen kızıl olmaya seviyorum….
8-TÜRK KADINI TİPİNE HİÇ BAKMADAN HAVAYA GİRER-RUS KADINI İSE YÜZÜ MELEK GİBİ OLDUĞU KADAR İÇİ DE ÖYLEDİR HERKESİ OLDUĞU GİBİ KABUL EDERLER.
Türk kadın erkeklere karşı kültürel sebeplerden dolayı MESEFELİ davranmak zorundadır. Çünkü bu hale onu siz, erkekler, getirmişsiniz. Çoğul kadın farklı ölçüde ayıpları ile büyümüş. Rus kadınlar da evlendikten sonra, burada, Türkiye’de mesafeli davranmak zorundadır. Ben evlenmeden önce Türkiye’de 10 yıl yaşadım. Ve yaşayınca tacize uğramamak için bende mecburen erkeklere mesafe koymaya ve samimi olmamaya öğrendim. Ki benim işim daha zordu, Slav bir tipim var.
9-RUS KADININA NE GİYSE YAKIŞIR-TÜRK KADINI İSE SADECE KENDİNE YAKIŞAN ŞEYLERİ GİYER.
Gereksiz yorum. Bazı Ruslar gerçekten çok rüküş olabiliyorlar.
10-RUS KADINI SEMPATİKTİR ONA BİRŞEY YAPSAN DA ABARTMAZ-TÜRK KADINI İSE BİR OLAY OLDUĞUNDA HEMEN SOKULUR OLAYI DAHA ÇOKK BÜYÜTÜRR BÜYÜTÜR VE BÜYÜTÜR
Kişiliğe göre değişir.