Arama


Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
11 Şubat 2012       Mesaj #78
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
1.Topuklu konusu tam doğru değil her toplumda kendini uzun göstermek için topuklu giyen vardır sade Türklerde değil. Ama Türkler bazen topukluyu abartıyor. Nitekim İngiltere kraliçesi de first leydimiz cumhurbaşkanı eşinin giydiği topuklulari görünce hem şaşırdı hem de hafif dalga gecti.

2.Turk kadınının sorunu boş yere estetik yaptırması ve kendiyle barışık olmaması. Birçok Turk Genel Ruslardan katkat güzeldir. Güzelimiz tam güzeldir Rusların geneli standart guzelliktedir. Turk kadınını da Yüce Allah özene bezene yarattı ama Turk kadınının güzelliğini ve doğallığını bozan estetik!

3.Turk kadınının en hoş ozelligidir kara saçlı kara gözlü kalın kaşli olması. Birçok Avrupalı buna hayrandir. Onun için kalın kaşlar yine moda oldu yani Turkun doğal kaşları. Rusların da sarışın ve mavi olmaları güzel ama biz Türkler bu görüntüye pek alışık olmadıgımız için hasta oluyoruz buna yoksa sarışın mavi göz çok mühim birsey değil.

7.Türk'ün de Rus'un da sacı kendine has güzellikte. Hatta Türk kadınlarının sacları daha gür ve etkileyici. Birçok iklimden ve beslenmeden kaynaklanan sebeplerle. Ancak çok boyatinca kötü oluyor tabi. Rus kadınlarında tanıdığım kadarıyla kuaför takıntısı yoktur.

8.maalesef bu doğru Turk kadını görsel olarak çirkin dahi olsa havalıdır kibir vardır. Ki bazı kadınlarımız da çok güzel olmasına rağmen mütevazıdır. Ama maalesef mütevazı olamıyoruz ve sanki mütevazı olmak kötü birsey gibi algılıyoruz. Rus kadını hakikaten güzel olmasına rağmen (genelde) burnu havada değil - bu yanlış anlaşılmasın kolay kız demiyorum Rus kızı için. Burnu havada değil. Aşmış. Gereksiz "cool" tavırlar yapmaz Rus kadını. Tabi çevresindeki ERKEKLER de etkili bunda.

9.Rus kadınları bana göre giyimde çok usta değiller. Şık yerine rüküş olur birçoğu. Âma bu belki pozitif birsey. Giyimle kafayı bozmuyorlar cogu. Nasıl rahat hissederlerse öyle giyinirler. İlla şık olayım, süper görüneyim edaları YOKTUR. bizim kızlarımız süper görünür, kendine yakışanı seçer giyer bu doğru. Moda sevgisi boldur Türk kızında.

10.Bu da kişilik ile alakalı. Sempati her toplumun ınsanında var. Türk kızları bazen birşeyi unutmaz ve büyütür doğrudur ama bu kadınların cogunda olan birsey.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.