Arama


Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
13 Şubat 2012       Mesaj #17
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Karanlıklar Ülkesi: Uyanış (2012)

400 712207 underworld awakening

Oyuncular:
Kate Beckinsale (Selene), Stephen Rea (Jacob), Michael Ealy, Theo James (David), India Eisley (Eve), Charles Dance (Thomas), Kris Holden-Ried, Sandrine Holt, Richard Cetrone, Sanny Van Heteren, Jacob Blair, Robert Lawrenson

Ekip:

Måns Mårlind (Yönetmen), Björn Stein (Yönetmen), Allison Burnett (Senaryo), Kevin Grevioux (Senaryo), John Hlavin (Senaryo), Danny McBride (Senaryo), J. Michael Straczynski (Senaryo), Len Wiseman (Senaryo), David Kern (Yapımcı), Gary Lucchesi (Yapımcı), Tom Rosenberg (Yapımcı), Skip Williamson (Yapımcı), Len Wiseman (Yapımcı), Richard S. Wright (Yapımcı)

Konu:
Vampirler ile Lycan’lar arasındaki binlerce yıllık savaşı anlatan Karanlıklar Ülkesi’nin dördüncü filmi 3 boyutlu olarak hayranlarının karşısına çıkıyor.
Selene ile sevgilisi Michael’ın vampirlerin atası Marcus’u ortadan kaldırmasının üzerinden 15 yıl geçmiştir. Aradan geçen zamanda Vampir ve Lycan klanlarından haberdar olan insanoğlu her iki türü de ortadan kaldırmak için seferberlik ilân etmiştir. Bu soykırım sürecinde ele geçirilen Selene on yıldan fazla bir süre sonra uyanır ve Antigen’e karşı intikam savaşına girişir.







Sen sadece aynasin...