arkadaslar beni iyi dinleyin bir zamanlar bnde kekemeydim suan da da öyle ama cok az kekeliyorum yani 4 saat konussam 1 yerde hafifce takılıyorum sadece öncelikle bol bol kitap okuyun yüksek sesle ilk baslarda belki sıkıcı gelebilir hatta bazen sıkıntıdan patlayabilirsiniz ama vazgecmeyin sıkıntılı günlerin ardındaki güzel günleri düsünün günde en az 3 saat okuyun ve tekerleme söyleyin kekeme kral filminide izleyin ordada iyi dersler var yöntemler felan unutmayın sabır sabır sabır gerekki basarabilesiniz hemen gececek die bi sey yok bu yasınıza kadar beklemissiniz 1 ay bekleyemiyomusunuz 1 ay sonunda faydalarını kesin görürsünüz ben gördüm ve görüyorum mutlaka kitap okuyun ve asla utanmayın brazda ukala olun hatta bnm gibi ögretmen kaldırdıgı zaman kalkmak istemiyorum da diyin yerine göre cekinmeyin sıkılmayın unutmayın kitap okurken her kekemelediginiz sözcük size artı kazandıracak. sözcükleri gözünüzde büyütmeyin onlar sadece lanet sözcükler kimisi 4 harfli kimisi 8 siz o sözcükleri söyleye bilirsiniz yalnız tek basınıza oldugunuzda konusurken hic kekelemezsiniz cünkü güveniniz vardır kendinize rahatsınızdır yani hep rahat olun kafanızdan ben kekeliycegim sorusunu atın ne var arkadas kekelerimde deyin aklınıza sakın vazgecmeyin duydunuz mu sakın vazgecmeyin !