Arkadaşlar selam
Öncelikle konu doğru yerdemi emin değilim ama teknik destek yazdığına göre kullanıcı sorunlarıdır herhalde dedim.
Şimdi ben hemen özet geçeyim. Msn kişi listemi 'ver-al' yaparak yeni adresime taşıdım. (yeni adresim hotmail değil kendi domainimin uzantısına sahip) Yeni adresimde kişileri taşıdıktan sonra msn'e girdim baktım hiç kimse yok ama mail hesabımda kişiler gözüküyor benim kişi listem kalabalık olduğu için tek tek elle ekleyemezdim. Bu yüzden hotmail yönetim paneline girerek 'kişi ekle' den taşımış olduğum herkese bu şekilde otomatik davet gönderttim ve sorun çözüldü yani artık msn de kişileri görebiliyorum. Fakat önemli bir sorun var davetlerin bir kısmı gitmemiş hatta büyük bir çoğunluğu daha ulaşmamış (3 gün oldu) bu durumda benim ne yapmam gerekiyor ? beklemekten başka? durumu hotmaile rapor edebilirmiyiz ve ilgilenirler mi? Zamanla herkese davet gider mi? cevaplarsanız sevinirim çok teşekkürler.
Edit: Bir de msn acayip geç açılıyor 2-2,5 dakika abartısız. (Programdan bahsetmiyorum online olurken geç açılıyor)
Son düzenleyen Caf Cuf; 15 Şubat 2012 21:38
Sebep: Eksik soru.