Arama


NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Ekim 2006       Mesaj #23
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
KafeYeLMeR adlı kullanıcıdan alıntı

Konu forumda olmasını istediğiniz özellikler ama ben olmamasını istediğim bir şeyi yazmak istiyorum.Yeni bi uygulamayla forumda bayanlar pembe baylar ise mavi renge bürünmüşMsn Confused
Bu beni çok rahatsız ettiMsn Sad
Kimsenin bizim bayan olduğumuzu bilmesine gerek yok diye düşünüyorum.Ve bu uygulama başlar başlamaz tanışallım mı tarzında özel mesajlar almaya başladımMsn Confused
Tahmin ediyorum ki bir çok bayan arkadaşımızda bu durumdan oldukça rahatsız oluyordur.Eğer mümkünse şu pembe kıyafetleri değiştirebilirmiyiz_?
İlginiz için şimdiden teşekkürler ((Msn Happy))

Alıntı
SmRyNaa adlı kullanıcıdan alıntı

kesinlikle kafeyelmer e katılıyorum...ayırıma gerek olduğunu düşünmüyorum...bu konuda birşeyler yapılabilirse çok seviniriz..şimdiden ilginiz için tşkler.. Msn Happy

Öncelikle, kuralların ve uygulamaların zaman içerisinde değişebileceği konusunun kurallar - üyelerin bilmesi gerekenler listesinde vurgulanmış olduğunu belirtmeliyim.
Üye olunurken girilmesi zorunlu bilgilerden birisidir, gizlenemez. Yeni üyeler, ancak diğer zorunlu kişisel detaylarla birlikte cinsiyet bilgilerini girerek üye olabiliyorlar, eski üyeler de profillerini güncellerken bu bilgiyi de girmek zorunda kalıyorlar, aksi halde profillerini güncelleyemiyorlar.

Cinsiyet belirten semboller zaten yürürlükteydi, ayrıca bir çok bayanın üye adı da bayan isminden oluşuyor. Cinsiyetiniz belirli olsun ya da olmasın, diğer üyelerin size yaklaşımları site kuralları çerçevesinde olabilir. Site genelinde bu kural geçerlidir ve uygulanmaktadır:
Alıntı

Gizlilik Bildirimi: Rapor edilen özel mesajlar admin tarafından izlenmektedir. Çöpçatan-Sevgili Bulma sitesi olmadığımızı defalarca vurgulamamıza rağmen bu uyarımızı göz ardı eden kullanıcıları engellemek maksadıyla böyle bir uygulama devreye sokulmuştur.
Bu yönde özel mesaj gönderen üyeleri lütfen mesaj sayfasında sol altta bulunan Rapor Et tuşuna tıklayarak bize rapor ediniz.

Ayrıca rahatsız edici bulduğunuz üyeleri engelli listenize alarak size mesaj göndermelerini engelleyebilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.