Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ya bizim bilgisayar kafayı yedi...Hiçbir programı çalıştırmıyor, ayrıca program ekle/kaldır'a giriyorum, bir şeyi kaldırmak için 'kaldır' butonuna tıklıyorum hiçbirşey yapmıyor.Sizce format mı atayım? yoksa tamamen kaldırıp atayım mı?
Servise götürmeyi deneyebilirsiniz, onun dışında atmak vb. durumlar keyfinize kalmış bir durum.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim leptopum sony vaio sidisiz format atabilirmisim aldigim yerden bana oyle soylediler ama ben format atmasini bilmiyorum bukonuda yardimci olurmusunuz tesekkur edrim
CD'siz format atmak diye bir olay yok. Servislerin yanlış bilgilendirme yapması yada tam bilgilendirme yapmamasından kaynaklanıyor bu durum.
Size bahsedilen durum, bilgisayarınızda bir sıkıntı olduğunda Recovery yapabilmeniz, yani sistemi geri yüklüyorsunuz. Bilgisayarınızın kullanım klavuzunda ne şekilde hangi tuş ile yapacağınızı yazar.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Su 25 Haneli Rakamları Nerden Bulacam ?
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Benimde Sorunum Şu XP Format Atarken Ürün Anahtarı Sorunu Pc de Win 7 Yüklüydü XP Kuruyodum Ürün Anahtarına Gelince Bilgisayarımın Altındaki Anahtarı Girdim Ama Kabul Etmedi Bnde Boş Bırakıp Geçtim Kurulumdan Sonra Etkinleştir Fln Demeye Başladı Bnde Sildim XP'yi Yeniden Windows 7 Kurdum Ama Kendim Kurmadım Servise Götürdüm Orda Kurdular Bu Ürün Anahtarını Nereden Bulabilrm XP Anahtarını?
Bu tarz paylaşımlar yapmıyoruz. CD Key isteğinizi Google'dan arama yaparak yada ücretini ödeyerek edinebilirsiniz.