Arama

El ve Tırnak Bakımı - Tek Mesaj #31

güzelce - avatarı
güzelce
Ziyaretçi
19 Şubat 2012       Mesaj #31
güzelce - avatarı
Ziyaretçi
Kalıcı Oje
Günün yoğun temposu arasında boş vakitlerimizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Ojelerimizin dayanma sürelerinin az olması ve bu çok kolay bir şekilde zarar görmesinden hepimiz rahatsız oluruz. Arabamızın veya evimizin kapısını açarken, mutfak işleri uğraşırken, iş hayatımızda ki bazı nedenlerle ojemiz hızlıca deforme olur ve bu bizim en nefret ettiğimiz durumdur.

kalC4B1cC4B1 oje 300x225

Firmalar bu durumları göz önünde bulundurarak kalıcı oje uygulamasını geliştirdiler. Gündelik yoğun bir hayat için harika ürün olduğunu ilk deneyiminizden itibaren anlayacaksınız. Kalıcı ojeler ortama 3 hafta tırnaktan çıkmaz ve asla parlaklığını kaybetmez. Ayak tırnaklarının uzama süresi uzun olduğundan bu süre ayak tırnaklarından 6 haftaya kadar uzayabilmektedir.

Kalıcı oje uygulaması ortalama 20-30 dakika arası süren işlemle yapılmakta ve çıkarılma süresi 10 dakikadır. Uygulaması ve çıkarılması çok basittir ancak uzman merkezlerde yapılması gerekir. Cilde ve tırnağa kesinlikle zararı bulunmaz. Çıkarılma sırasında tırnak derisine veya köküne renk geçişi olmaz.

Merkezlere göre 30 Tl den başlayan fiyatlarla kalıcı oje yaptırabilirsiniz.

Video için Tıklayınız ;

Son düzenleyen Efulim; 19 Şubat 2012 19:02