Alıntı
NiL adlı kullanıcıdan alıntı 3 günden beri aynı hatayı alıorum..winamp,limewire,flashget,nero,media player vs vs.. her programı acarken alıorum..altındaki tamam butonuna basarsam acmakta oldugum program kapanıor..ama basmadıgım zamnlardada yaptıgım ısleme devam edebılıorum..yanlızca o ıletıyı kapatmamam lazım..herhangi yanlış bı kurulumdan olabılecegını dusundum,kayıt defterınde sılınme yada degıslık olmus olabılır yada fazla sısmıstır dıye regıstry duzenleyıcıyle tarattım hata buldu ,onları duzelttım ama yınede hata vermeye devam edıor..ne olabılecegını bılmıorum..daha once rastlamadım..
Sorununu sistem geri yükleme ile çözdük.
Alıntı
ceylanbala adlı kullanıcıdan alıntı Service pack 2 nin popup pencerelerini engellediğini biliyorum. İlk çıktığında yüklemiştim aynı şey olmuştu. Ancak o zaman kaldırdığımda düzelme olmuştu. Şu anda java da yüklü olmasına rağmen oyun sitelerinin penceresi açılmıyor. Sistemle ilgili bir şey olabilirmi?
Servispack2 ilk çıktığında çok sinir verici geliyodu bana sonra farkına vardımki sinir olan benmişim .P Demekki SP2 faydalı bizim için.
Açılır pencerelere gelince sırf o yüzden SP2 yi silmene gerek yok sorunu çözmek çok basit. Aşağıdaki resim işini görür. İster açılır pencereleri engelle istersende çeşitli pencerelere izin ver tüm ayarlar sana kalmış.