Merhaba arkadaslar.. Umuyorumki bana yardımcı olabilirsiniz.
Ben Mersin'de oturuyorum ve burdaki güzel sanatlar liseli hic iyi değil. Okulun basına bir din hocasını gecirmişler o yüzdende okulda öğrenciler birçok sorunla karsılaşıyor.Benle aynı kursa gelen Nevit Kodallıda okuyan kızda habire bundan yakınıyor. O yüzden benim gibi Mersin'de okuyan ve güzel sanatlar lisesine gitmek isteyenlere Nevit Kodallı G.S.L.'ni hic tavsiye etmem.
İstanbulda ve Antalya'da okuma gibi bir şansım var. İstanbuldaki birkaç tane okula baktım ama bunların geneli özel okullar.Karakalem dersi aldıgım hocamda benim liseyi özel okulda okumamı tavsiye etmiyor. Ama yinede ben sectigim okullardaki yetenek sınavlarına gireceğim.
Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi, Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi , Pera ,Mimar Sinan GüzelSL ve Antalya Anadolu GSL'yi düşünüyorum.. Ama Avni Akyol GSL ve Mimar Sinan GSL ile ilgili bazı rahatsız edici haberler gördüm. O yüzden napıcağımı hic bilmiyorum. Bide okulumun Kadıköy'e veya Şişliye yakın olması gerekiyor. O yüzdende seceneklerim kısıtlı. Bana resim bölümünün GERCEKTEN iyi oldugunu düşündügünüz okulları söylerseniz sevinirim.