Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
19:10, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 06 Aralık 2025 - 19:11
Arama
MaviKaranlık Forum
2012 Eurovision Şarkı Yarışması
-
Tek Mesaj #3
_Yağmur_
VIP
VIP Üye
23 Şubat 2012
VIP
VIP Üye
'Aferin Can Bonomo'ya'
Can Bonomo’nun dün tanıtılan şarkısına, Türkiye’nin Eurovision sesi Bülent Özveren’den 'aferin' geldi. Özveren ekledi: Finaldeyiz...
Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecek Can Bonomo, 'Love Me Back' adlı şarkısıyla ilk defa sahne aldı.
Bonomo’nun, “Kendi ezgilerimizden kopmadan İngilizce sözler yazdım" dediği şarkı, müzik otoritelerinin beğenisini kazandı.
Sesi Eurovision ile özdeşleşen Bülent Özveren’den de Bonomo’ya 'aferin' geldi.
İlk olarak, şarkının tanıtımının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bonomo’ya kulak verelim: "Şarkıda bizim kültürümüzden çok öğe var. Nihavent makamından esinlenildi mesela. Kendi ezgimizden kopmadan İngilizce sözler yazdım. Şarkının sözleri bir denizci ile ilgili. Ben de İzmir'de büyüdüğüm için hep deniz kenarındaydım, denize aşk bir başkadır biz de.
Hedefim ülkemizi güzel bir şekilde temsil etmek, kimseyi mahçup etmemek. 1. ya da 5. olacağım diye bir şey söylemek doğru olmaz."
Bülent Özveren
"Aferin Can Bonomo’ya. Çünkü bir besteci ve solist. Güzel beste, güzel sözler ve kendi anlayışı ile bunu çok iyi ifade veriyor. Bir sazla başlıyor, ne olacak derken güm diye patlıyor. Her şeyi doğru, matematiği doğru; yolumuz açık olsun inşallah."
Mehmet Tez
"Ben çok beğendim. Çok kısa zamanda çok güzel bir şarkı olmuş. Hem bizden ezgiler var, hem Balkan ezgileri var. Herkesin hoşuna gidecek bir şey, ben şansını iyi buluyorum."
Tolga Akyıldız
"Şarkı Eurovision kriterlerine uygun bir şarkı. Bu kötü bir şey değil. Hem iyi hem de Eurovision kriterlerine uygun bir şarkı yapmak zor bir iş. Can bunu iyi becermiş."
Şarkının sözü için lütfen tıklayınız.=)
Can Bonomo - Love Me Back
Ntvmsnbc
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
Kapat
Saat: 19:11
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...