Arama

Selena Gomez - Tek Mesaj #7

_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
25 Şubat 2012       Mesaj #7
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Selena Marie Gomez (22 Temmuz 1992, Grand Prairie, Texas), ABD’li oyuncu ve şarkıcı. En iyi bilinen rolü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel orijinal dizisindeki Alex Russo karakteridir. Yaşıtı olan diğer ünlü gençlere göre hayatına çok dikkat etmekte ve kariyerinde başarılı adımlar atmaktadır.

Mandy Cornett ve Ricordo Gomez’in kızı olarak, 22 Temmuz, 1992 yılında doğdu. Annesi Mandy, Selena’yı 16 yaşındayken dünyaya getirdi. Selena’nın doğumundan beş yıl sonra annesi ve babası boşandı. On yıl sonra annesi, Brian Teefy ile evlendi.

Annesi, Dallas’ta yerel bir tiyatroda oyunculuk yapıyordu. Selena’nın oyunculuk yeteneği buradan gelmektetir. Texas da bir ajans tarafından keşfedilerek 2001 yılında ‘Barney&Friends’te Giana adlı karakteri canladırmıştır. 2003 yılında ‘Spy Kids 3D-Game Over’ filminde küçük bir rol canlandırmıştır. 2005 yılında Selena Gomez ‘Walker, Texas Ranger Trial by Fire’ filminde Julie karakterini canlandırmıştır. 2006 yılında ise ‘Brain Zapped’ filminde rol almıştır. Disney Channel dizilerinde boy gösteren Selena, ‘The Suit Life of Zack and Cody’ dizisinde Gwen karakterini canlandirmıştır. Yine Disney Channel dizisi olan ‘Hannah Montana’ dizisinde Mikayla rolunu canlandırmıştır. 2007 de ekranlara sunulan ‘Waverly Büyücüleri’ nde başrol oynayarak Alex Russo karakterini canlandırmıştır. Böylece Disney ailesinde sağlam bir yer kazanmıştır. 2009 yılında çıkan ‘Kiss and Tell’ albümüyele ününe ün katan Selena 2010 yılında tasarımcılığa başlayarak yeni bir dalda başarı göstermeye adım atmış bulunmaktadır.Tasarladığı koleksiyonunun adıMsn Grinream Out Loud

Miley Cyrus ve Nick Jonas ilişkisi bittikten sonra 2008′de Nick Jonasla çıkmıştır. Nick Jonas’la ayrıldıktan sonra 2009 yılında Taylor Lautner’la çıkmış fakat bazı kaynaklara göre Taylor’ın babası Dan Lautner ve Selena’nın plak şirketi ilişkilerini onaylamadığı için ayrılmıştır , Selena bir roportajında Taylorlayken çok mutlu olduğunu ama bunu çıkmak olarak nitelendirmemenin yanlış olduğunu söylemiştir şu an Lautner ile çok yakın arkadaştır. 2010′un başında tekrar Nick Jonas’la çıkan Gomez kısa bir süre sonra ayrılmış ve Nick’e kızgın olmadığını belirtmiştir. Bir roportajında aşk nedir bilmediğini ama bulmaya yakın hissettiğini dile getiren Selena 6 ay boyunca kimseyle çıkmamıştır.Daha önceden bazı program yapımcılarının ve radyocuların belirttiğini gibi Selena’nın Wizards of Waverly Place adlı dizideki rol arkadaşı David Henrie ile arasındaki yakın ilişki farklı yorumlanmıştı.Ayrıca Demi ile Selena çok iyi bir arkadaşken şuan küslerdir.Küsmelerinin 2 sebebi vardır ve doğrusu hangisi olduğu bilinmiyordur.Selena’nın Demi ile barışmak istediği de Selena’nın Demi’ye çektiği videoda ‘I Miss You Demi’ değişinden anlaşılıyor.Demi,Selena’yı özlediğini ve barışmak istediğini pek belli etmemektedir.

Rol aldığı filmler:

2003 - “Spy kids 3D:Game Over ”
2005 - “Walker, Texas Ranger: Trial by Fire”
2006 – “Brain Zapped”
2008 - “Horton hears a who”
2008 - “Another Cinderella Story”
2009 - “Princess Protection Program”
2009 - “Wizards of Waverly Place :The Movie”
2009 – “Arthur and the Vengeance of Maltazard”
2010 - “Ramona and Beezus ”
2011 - “Monte Carlo”
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.